reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny ja dziś rano byłam w szpitalu, stwierdził, że nie ma widocznego źródła krwawienia więc nie jest źle. Zrobił USG mi się wydaje, że lepiej jest fasolka widoczna niż w piątek. Oczywiście dostałam L4, nakaz leżenia, 3x1 tab. Duphaston i w czwartek Beta , w piątek wizyta. Tą uwagę o leżeniu wzięłam sobie mocno do serca i spałam od 9 do 14:30:tak:Lekarz stwierdził, że nie pozostaje nic innego jak trzymanie kciuków. Niestety moje lenistwo jutro nie będzie już takie błogie bo mąż jedzie na statek a ja zostaję z córcią.
mam nadzieje, ze bedzie dobrze - dlatego mi lekarda od razu dała luteine tak na wszelki wypadek\ a Ty miałas cały czas duphaston?? czy dopiero teraz?

reklama
Hej dziewczyny ja dziś rano byłam w szpitalu, stwierdził, że nie ma widocznego źródła krwawienia więc nie jest źle. Zrobił USG mi się wydaje, że lepiej jest fasolka widoczna niż w piątek. Oczywiście dostałam L4, nakaz leżenia, 3x1 tab. Duphaston i w czwartek Beta , w piątek wizyta. Tą uwagę o leżeniu wzięłam sobie mocno do serca i spałam od 9 do 14:30:tak:Lekarz stwierdził, że nie pozostaje nic innego jak trzymanie kciuków. Niestety moje lenistwo jutro nie będzie już takie błogie bo mąż jedzie na statek a ja zostaję z córcią.

oj biedaku, bedzie dobrze, musi byc <głaszcze>:tak:

ja jak rano wstałam, było ok, a teraz mam cholerne mdlości. uwielbiam soki warzywne, a jak dziś wziełam łyka, to myslałam że sie porz....am na wykładowce :eek: podobnie jest z warzywami na patelnie i jogurtem, ktore normalnie tez uwielbiam.
dziwne, bo dzidzius powinien lubić takie zdrowe rzeczy. no ale coż... wzielo mnie na pierogi ruskie, to zjadłam i jest lepiej. chociaż nie ma w nich nic a nic wartościowego :confused2:
przedziwna ta ciąża :-p
też tak macie?

oj biedaku, bedzie dobrze, musi byc <głaszcze>:tak:

ja jak rano wstałam, było ok, a teraz mam cholerne mdlości. uwielbiam soki warzywne, a jak dziś wziełam łyka, to myslałam że sie porz....am na wykładowce :eek: podobnie jest z warzywami na patelnie i jogurtem, ktore normalnie tez uwielbiam.
dziwne, bo dzidzius powinien lubić takie zdrowe rzeczy. no ale coż... wzielo mnie na pierogi ruskie, to zjadłam i jest lepiej. chociaż nie ma w nich nic a nic wartościowego :confused2:
przedziwna ta ciąża :-p
też tak macie?

Ja dosłownie wpieprzam jajka bo inaczej nie mozna powiedziec !! same jajka bym jadła nic wiecej a jak widze jajecznice to juz koniec i śledziki na słodko :-D

Joamar to lez ile mozesz i zaciskamy kciuki do piatku!!!

Wiecie - chwalilam sie wszedzie ze dzis jestem pelna werwy, zero sennosci... a teraz mam masakryczny kryzys... glowa sama leci, oczy sie zamykaja... MASAKRA... a tu o 17 na basen!!! Help :))))

Ostatnia edycja:
joamar - jak dobrze,że jest w porządku. Dbaj o Was!!! Trzymam kciuki!!

Tak czytam o Waszych mdłościach i zastanawiam czy ze mną jest coś nie tak ? :)
Owszem...mam zachcianki i zmianę smaku (ukochany szpinak odszedł w niepamięć) ale wielkich mdłości nie mam :)

joamar - jak dobrze,że jest w porządku. Dbaj o Was!!! Trzymam kciuki!!

Tak czytam o Waszych mdłościach i zastanawiam czy ze mną jest coś nie tak ? :)
Owszem...mam zachcianki i zmianę smaku (ukochany szpinak odszedł w niepamięć) ale wielkich mdłości nie mam :)

ja dopiero dzisiaj zaczelam ;-) a jestesmy na tym samym etapie, ale nie sądze, zeby było cos zle kazda fasolinka jest inna. A mialas juz usg??

Polianna nie jestes sama... ja na razie tez nie wiem wogole co to mdlosci :tak: i oby tak juz zostalo bo nie wyobrazam sobie pracowac z czyms takim :crazy: (mam tylko nadzieje ze nie powiedzialam tego w zlym momencie!!!!)

reklama
Do góry