reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Mmmm uwielbiam wieszać pranie pachnące płynem i teraz jak głupia wącham sobie ręce:-p

JOASIA no to nieciekawie:sorry:mi też Dominiś czasem daje popalić że nic jak tylko sobie popłacze :sorry:oby jednak jeszcze dzidziuś poczekał:sorry:

bleeee cholera planowałam pizze na wieczór, teraz to nie ma szans, uczyniłam kilkanaście skłonów przy tej lodówie z pełnym żołądkiem - mmmmm obiadek plus ta czekolada toffi:zawstydzona/y:

nie chcę cię martwić ale ta lodówka chyba nie ma nic z tym wspólnego :-D

ja mam odwrotny problem, magnezu nie mam zamiaru odstawiać, na czworakach też niekoniecznie narazie :-D za to albo moje homeopatyczne leki dziają bardziej niż myslę albo mi się już w głowie przewraca.
dziś to się czuje jakby w ogole w ciązy nie była, brzuszek może stwardniał z 3-4 razy ale na ułamek sekundy, w ogole się lekko czuje.
za to mały tez coś spokojniejszy :szok:
jak nie urok to sraczka... zezarlam juz kilka pierników i czekolady troche, nawet się na M wsciekłam, żebym moze emocjami pobudzić (tu sie wielce nie wysilałam szybko poszło :-D) a ten kopnął pare razy od niechcenia i cisza. :tak:
Leniwiec, straszyć mnie będzie... :wściekła/y:
od Klary nadal cisza - obstawiam, że zdobędzie ten brąz :laugh2:
Mój też mi takie numery robi, zwłaszcza jak jestem zabiegana:tak:
a apropos zgagi to tylko i wyłącznie lodówka;-):tak::laugh2::laugh2::-p

No i sobie pomerdałam tyłkiem(wole jak M nie ma w domu bo wole żeby się nie pytał co ja robie no i jeszcze bym skusiła go):-D
właśnie miałam wizualizację:rofl2::-p:laugh2::laugh2:;-)

Ja juz jestem tak rozdrażniona, że wyć mi się chce... Mam dość wszystkiego, młoda daje tak w kośc że ręce mi opadają... I tak doszłam do wniosku, że tak na prawdę to regułą jest poznawanie ludzie wtedy kiedy ich potrzebujesz.... I jak to się mówi licz tylko na siebie...Nie wychodzę z domu, Janusz pojechał na zawody...myślał, że wróci... i co... i wypadałoby sie ubrać ubrać młodą i wyjść... bo przecież po co pomagać... A nerwy mam takie że głowa boli...

Oczywiście im bliżej wieczora tym brzuch bardziej boli :( Nic tylko wziąć i się powiesić...]
]

aj Ty to masz przechlapane, a znasz zasadę im więcej nerwów tym więcej bólu, więc wrzuć luz:tak:

ja obstawiam jednak lodówkę :rofl2: zgaga po czekoladzie? no coś ty! :-)

a ja zagniatam ciasto na pierniki.. zobaczymy czy wyjdzie :sorry:
na obiad dziś pomidorowa-a co się będę wysilać. Z D mamy ciche dni to i na obiady dobre nie zasłużył.. :cool2:

No jedna co rozumie!!!! powodzenia przy pierniczkach:tak::-)

No tak zaraz bedzie Brzydula a w miedzy czasie synek będzie się kąpał a potem ja wezme się za pomywanie i trzeba bedzie siebie przyszykować tu i tam co tez odrazu się wykapie potem kolacyjke z M(bo już powinien być w domku)co niedługo bede mykac:tak:
Czekam cały czas na wieści od KLARY;-)

Yol_a ja tez mysle, ze to lodowka jest przyczyna Twojej zgagi.
Mi bardzo czesto zgaga wychodzi jak przybiore nieodowiednia pozyce;-):cool2: i to tak ni stad ni zowad, nawet 2-3 godziny po jedzeniu.
Takze po jakiej czekoladzie??:szok::-)

Ja juz jestem tak rozdrażniona, że wyć mi się chce... Mam dość wszystkiego, młoda daje tak w kośc że ręce mi opadają...

Szczerze mowiac to nic nowego:cool2:
Jak zwykle same negatywy.

Kobiety czy my mozemy zrec wedzona makrele?bo mam ochote ,a nie wiem czy wolno:tak:

Cos tam bylo, ze nie mozna chyba. Ja w ciazy jadlam. Jak zachowasz umiar to czemu masz nie zjesc. Najgorsze to jak jezyk do d... ucieka.

karolibo wiesz zrywałam ze słodyczmi i kilka dni sie super żywiłam śliwkami suszonymi, orzechami itd. a dzis sie kurde złamałam i nie zachowałam umiaru toffi mmmm chyba długo nie zjem nic o smaku toffi;-)

reklama
yol_a pomysl sobie ze juz nieslugo mozesz miec dluzsza przerwe w jedzeniu takich dobrodziejstw jesli chcesz karmic piersią, wiec jedz na zdrowie!

Dziekuje Kobitki za pocieszenie, wiedzialam ze mozna na Was liczyc!:tak:
Dzwonilam do swojej lekarki prowadzacej i jej mowilam o tym pieprzonym usg i powiedziala tez zeby to w ogole olac!:-):-)
Rozmawialam tez z polozna i az s ie zapytala kto mi robil to badanie bo nie mogla uwierzyc wlasnym uszom:)

Mysle ze Klare pociachali i bedzie brazową medalistką:)

Do góry