P
Pająk
Gość
jejku... zjadłam 1,5 czekolady (białą i pół truflowej)...
chyba przesadziłam
chyba przesadziłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
jejku... zjadłam 1,5 czekolady (białą i pół truflowej)...
chyba przesadziłam

)
mi też Dominiś czasem daje popalić że nic jak tylko sobie popłacze
oby jednak jeszcze dzidziuś poczekał

Mój też mi takie numery robi, zwłaszcza jak jestem zabiegananie chcę cię martwić ale ta lodówka chyba nie ma nic z tym wspólnego
ja mam odwrotny problem, magnezu nie mam zamiaru odstawiać, na czworakach też niekoniecznie narazieza to albo moje homeopatyczne leki dziają bardziej niż myslę albo mi się już w głowie przewraca.
dziś to się czuje jakby w ogole w ciązy nie była, brzuszek może stwardniał z 3-4 razy ale na ułamek sekundy, w ogole się lekko czuje.
za to mały tez coś spokojniejszy
jak nie urok to sraczka... zezarlam juz kilka pierników i czekolady troche, nawet się na M wsciekłam, żebym moze emocjami pobudzić (tu sie wielce nie wysilałam szybko poszło) a ten kopnął pare razy od niechcenia i cisza.
Leniwiec, straszyć mnie będzie...
od Klary nadal cisza - obstawiam, że zdobędzie ten brąz![]()

właśnie miałam wizualizacjęNo i sobie pomerdałam tyłkiem(wole jak M nie ma w domu bo wole żeby się nie pytał co ja robie no i jeszcze bym skusiła go)![]()

;-)Ja juz jestem tak rozdrażniona, że wyć mi się chce... Mam dość wszystkiego, młoda daje tak w kośc że ręce mi opadają... I tak doszłam do wniosku, że tak na prawdę to regułą jest poznawanie ludzie wtedy kiedy ich potrzebujesz.... I jak to się mówi licz tylko na siebie...Nie wychodzę z domu, Janusz pojechał na zawody...myślał, że wróci... i co... i wypadałoby sie ubrać ubrać młodą i wyjść... bo przecież po co pomagać... A nerwy mam takie że głowa boli...
Oczywiście im bliżej wieczora tym brzuch bardziej boliNic tylko wziąć i się powiesić...]
]

ja obstawiam jednak lodówkęzgaga po czekoladzie? no coś ty! :-)
a ja zagniatam ciasto na pierniki.. zobaczymy czy wyjdzie
na obiad dziś pomidorowa-a co się będę wysilać. Z D mamy ciche dni to i na obiady dobre nie zasłużył..![]()
:-)
i to tak ni stad ni zowad, nawet 2-3 godziny po jedzeniu.
:-)Ja juz jestem tak rozdrażniona, że wyć mi się chce... Mam dość wszystkiego, młoda daje tak w kośc że ręce mi opadają...

Kobiety czy my mozemy zrec wedzona makrele?bo mam ochote ,a nie wiem czy wolno![]()