reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

kurde Wy tez tak za przeproszeniem pierdzicie i bekacie? :-p cos mam deczko nie tak z trawieniem :(. i te wzdęcia i zaparcia. eh :confused2:
Z zapraciami nie mam problemu, wręcz regularnie co rano się wypróżnianiem hehe
A co do wzdęć to po prostu masakra, ale słyszałam, że to z powodu niezdrowego żarcia czy też czegoś smażonego...:-):-)

reklama
u mnie chyba tez niedobrze
mam takie uplawy koloru kawy z mlekiem
sprobuje jutro dostac sie do ginekologa
teraz powinnam miec okres wiec to moze dlatego
zobaczymy co mi jutro powie i czy wogole zostane przyjeta

Ja tylko na chwile... rycze caly czas bo odebralam wynik bety i jest spadek... tydzien temu bylo 607 dzis jest 436! ;(((( Gin kazal mi jutro wieczorem przyjsc. Boze jak ja sie boje!!!!! Blagam Was o jakas zdrowaske za mnie i moja Fasolke!

Eschenbach jestem z Tobą , trzymam kciuki , módl się do świętego Dominika który jest patronem kobiet oczekujących dziecka i podobno działa cuda.
Ja też się modlę o Ciebie, musi być dobrze, trzymaj się

Esch kochana nie załamuj się tylko !! Głowa do góry, przecież musi być dobrze !! Wszystkie będziemy się za Was modlić !! Jeszcze chwila i odetchniesz z ulga gdy gin powie, że wszystko w porządku ... :*
Zawsze wieczorem modle się za moja fasoleczke i za siebie, żebyśmy były zdrowe, więc dzisiaj pomodlę sie podwójnie - za Nas i za Was :*

Dziewczyny ... Czy czujecie może takie tępe kłucie w piersiach ...? Głupie pytanie, ale ja takie dziwne kłucie czuje z boku w lewej piersi. Tak jakby ktoś tam w środku wbijał jakąś malutką szpileczkę. Nie boli ale tak jakby trochę swędzi? No nie wiem jak to wytłumaczyć ...

echenbach, ana_w , trzymam mocno kciuki by okazało się,że to nic takiego :(
zmykajcie do lekarza i dajcie znać !! Pomodlę się za wszystki fasolki...
Już wyobrażam sobie ten stres...

Ja dziś walcze z bólem głowy i mdłościami. Wykończona jestem tym dniem. Zmykam spać.... Dobranoc fasolki!

Shiraa - ja mam czasem takie samo uczucie jakie miałam gdy karmiłam i miałam piersi przepełnione. Poza tym bolą...różnie,ale dokuczają.

Rozmawialam z lekarzem, powiedzial, ze jezeli jest tego naprawde malo to zaden powod do niepokoju i mam spokojnie poczekac do srodowej wizyty. Jezeli zacznie byc wiecej albo pojawi sie krwawienie to natychmiast do nich lub szpitala.
Chcialabym zeby juz byla sroda, zwariuje przez to czekanie

Witam z rana!
ana_w ale nadal tak masz? Czy już lepiej?

Ja oczywiście z mdłościami choć mniejszymi niż wczoraj - pewnie się jeszcze rozkręci bo nie mogę patrzeć na jedzenie a jak dojdzie głód to będzie mi gorzej.
Dziś mam ambitny plan wysprzątać mieszkanie , bo nie ukrywając, trochę się zapuściło ;)

heja, u Was tez tak snieg sypie? zima na całego.

Z zapraciami nie mam problemu, wręcz regularnie co rano się wypróżnianiem hehe
A co do wzdęć to po prostu masakra, ale słyszałam, że to z powodu niezdrowego żarcia czy też czegoś smażonego...:-):-)

ale ja nie jem ani niezdrowego ani smażonego (od bardzo dawna). to chyba jest tak po prostu :p

Dziewczyny ... Czy czujecie może takie tępe kłucie w piersiach ...? Głupie pytanie, ale ja takie dziwne kłucie czuje z boku w lewej piersi. Tak jakby ktoś tam w środku wbijał jakąś malutką szpileczkę. Nie boli ale tak jakby trochę swędzi? No nie wiem jak to wytłumaczyć ...

ja tak mam czasem.

reklama
Rozmawialam z lekarzem, powiedzial, ze jezeli jest tego naprawde malo to zaden powod do niepokoju i mam spokojnie poczekac do srodowej wizyty. Jezeli zacznie byc wiecej albo pojawi sie krwawienie to natychmiast do nich lub szpitala.
Chcialabym zeby juz byla sroda, zwariuje przez to czekanie

Ana_w najgorsze jest to czekanie, ja wizytę u mojego lekarza mam dopiero na począteku stycznia ale ponieważ jestem cholernie niecierpliwa i miałam już zrobione wszystkie badania które mi zlecił poleciałam do innego lekarza (zakład pracy opłaca mi opiekę lekarską w Medicover) i trochę się uspokoiłam.... no przynajmniej narazie

Do góry