G
gość 574
Gość
Jola skoro Joasia może sie na forum wygadywać, a może, to może również i Karoli - więc czemu piszesz, że wypowiedź Karoli jest nie na miejscu? jedna ma prawo mówić co chce, a druga już nie?Dopiero zdazylam nadrobic i wyczytalam co dzieje sie z Joasia, i wybaczcie ale mysle ze ta wypowiedz:
jest nie na miejscuDziewczyna zdecydowanie miala problemy i napewno pomagalo jej wygadanie sie na forum a jesli ktos nie byl w stanie czytac jej postow nie musial tego robic. Wybaczcie ale rozumiem dlaczego wykropkowala posty, pewnie zrobilabym podobnie
![]()
Karoli napisała co myśli i Tobie może się nie podobać, ale może juz miała dosyć i miała potrzebę tak napisać, Joasia tez pisze co myśli i innym tez może sie nie podobać, co dla mnie nie znaczy, że trzeba sie na siebie obrażać. Wszystkie chyba jesteśmy dorosłe, więc nie zachowujmy sie jak dzieci;-)Ja tez juz uciekam spaćku! Dobranoc! Miłych snów!
Emilcia: snów sobie nie planujemy - po prostu nasze strachy z podświadomości układaja sie w dziwne rzeczy - nie przejmuj się - na pewno wszystko będzie dobrze! Mi tez juz kilka razy się poród śnił i zawsze były jakies problemy

Dziewczyna zdecydowanie miala problemy i napewno pomagalo jej wygadanie sie na forum a jesli ktos nie byl w stanie czytac jej postow nie musial tego robic. Wybaczcie ale rozumiem dlaczego wykropkowala posty, pewnie zrobilabym podobnie
I weź tu bądz mądry człowieku...
Wskakuję do wanny i szykuję się do fryzjera na 9:30 
zgaga po czekoladzie? no coś ty! :-)