reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Bardzo Was proszę, nie drążcie mojego tematu więcej, jest niesmaczny i nie każdy ma ochotę o tym czytać, tym bardziej że jest Was tu sporo. Każda powiedziała co myślała... i niech temat zamilknie, obiecuję już więcej nie drażnić Was moim pesymizmem i ciągłym niezadowoleniem. Dziękuję za miłe słowa i życzę wszystkim owocnych i spokojnych rozwiązań i dajcie sobie spokój z wywodami na temat mojej depresji...której nie ma...To tyle, proszę jeszcze raz... dajcie juz spokój.

Joasia - trzymaj się dzielnie i pisz tu mimo wszystko ;-) Co nas nie zabije to wzmocni i to nie piszę do ciebie tylko a do wszystkich nas ;-)

Witam ;-)

Pół nocy nie spałam tak mi się brzuch napinał :sorry: chyba z wrażeń po wczorajszym dniu :-D:-D:-D

jejuuu!!:wściekła/y::wściekła/y: moze jestem wredna ale wlasnie zglosilam na policje wybryki
i dobrze ja muszę swoich zgłosić bo o 3 potrafią rozwyć muzykę :wściekła/y:
Yol_a Gratulacje dla męża:tak:
:tak:i ode mnie

Witam
Ja po wczorajszej wizycie znowu leżenie, rozwarcie na 2 cm, rodzić mogę w każdej chwili, ale równie dobrze jak będę oszczędzać to mogę donosić do stycznia.

I teraz uwaga: Pan doktor powiedział że przez pęcherz widać już czarne włoski Mikołaja i się poryczałam, już bym chciała go przytulić.

Nie będę was nadrabiać bo nie mogę siedzieć, ale będę zaglądać.
ale fajnie powodzenia i trzymaj się Asiax do stycznia :-D

:-Dcześć kobietki, melduję, że jestem i nadal 2w1:-D
jeju ja nie nadążam za wami! w ciągu dnia gotuję piekę sprzątam oglądam dr housa na necie i kończę ostatnie korepetycje dziś ostatni dzień i laaaaba:-D

byłam u gina wczoraj, mam miękką szyjkę ale jeszcze się nie skraca, rozwarcie na pół cm,ale już nie dosłyszałam z wrażenie czy wew. czy zew.:sorry:
Frank waży 2800! jestem w 35tc, termin z om 24.01.ale gin mówi, że rozpakuję się szybciej ale na pewno w styczniu, hehe zapomniałam poprosić o gwarancję:-Dja mam urodziny 18.01, może młody się wceluje:-D
super że wszystko dobrze :tak:

Dziewczyny a gdzie jest wklejone zdjęcie córeczki Black ?? Szukam szukam i nic, jakas nieogarnieta jestem ?
w watku z nowinkami z porodówki

Lilka, proszę :-)

Paula, no....czy masz tam jeszcze jakichś znajomych, na tej Naszej Klasie ;-)

Dażka chyba nie powinnaś kopiować zdjęcia małej od Black dała jako załącznik i może zechce usunąć a twojego posta nie ruszy ;-).....tylko daje przykład bo może nie będzie chciała ale jednak to jej decyzja ;-)

Joasia wracaj do nas nie obrażaj się na wszystkich !:sorry:

Witam ;-)

Pół nocy nie spałam tak mi się brzuch napinał :sorry: chyba z wrażeń po wczorajszym dniu :-D:-D:-D

i dobrze ja muszę swoich zgłosić bo o 3 potrafią rozwyć muzykę :wściekła/y:
:tak:i ode mnie

ale fajnie powodzenia i trzymaj się Asiax do stycznia :-D

super że wszystko dobrze :tak:

w watku z nowinkami z porodówki

Dażka chyba nie powinnaś kopiować zdjęcia małej o Black dała jako załącznik i może zechce usunąć a twojego posta nie ruszy ;-).....tylko daje przykład bo może nie będzie chciała ale jednak to jej decyzja ;-)

Joasia wracaj do nas nie obrażaj się na wszystkich !:sorry:

gosia
, nie wiedziałam, że nie można tego ruszyć. A czy ja mogę to usunąć?

Juz po wizycie:-)Wyniki dobre nawet w simie lepsze od poprzednich choc uparta Hb trzyma sie na poziomie 11,1 tak jak 3 m-ce temu ale dobrze ze nie spada pozatym mam wiecej czerwonych krwinek:-)no i zewnętrzne ujście szyjki macicy mam otwarte na0,5cmlekarz powiedzial ze w tym tygodniu nie urodze ale co do przyszlego nie wiadomo zyczyli mi malenstwa pod choinkę:tak::tak::tak:
Pytałam o ZZo bo moj gin pracuje tez w tym szpitalu co bede rodzic i mowil ze oni sami proponuja zzo i jest bezpłatnetak wiec psychicznie nastawiam sie na porod jeszcze w grudniu ze moze byc:-):-):-)waga stoji w miejscu przez 3,5tygodnia nie przytyłam nic 10kg na +cały czas jest:tak: -to mnie tez cieszy bo łatwiej to pozniej zrzucic:tak::tak::tak:

:-)no i zewnętrzne ujście szyjki macicy mam otwarte na0,5cmlekarz powiedzial ze w tym tygodniu nie urodze ale co do przyszlego nie wiadomo zyczyli mi malenstwa pod choinkę:tak::tak::tak:

Super wieści ... ale mną ten fragment lekko rzucił. Czemu tak małe rozwarcie świadczy to tym, że do świąt możesz urodzić... mam podobne i nie wybieram się nigdzie dopiero po nowym roku.... :szok::szok:
Chyba znów potrzebuje łopatologicznie wyjaśnienia :-)

Juz po wizycie:-)Wyniki dobre nawet w simie lepsze od poprzednich choc uparta Hb trzyma sie na poziomie 11,1 tak jak 3 m-ce temu ale dobrze ze nie spada pozatym mam wiecej czerwonych krwinek:-)no i zewnętrzne ujście szyjki macicy mam otwarte na0,5cmlekarz powiedzial ze w tym tygodniu nie urodze ale co do przyszlego nie wiadomo zyczyli mi malenstwa pod choinkę:tak::tak::tak:
Pytałam o ZZo bo moj gin pracuje tez w tym szpitalu co bede rodzic i mowil ze oni sami proponuja zzo i jest bezpłatnetak wiec psychicznie nastawiam sie na porod jeszcze w grudniu ze moze byc:-):-):-)waga stoji w miejscu przez 3,5tygodnia nie przytyłam nic 10kg na +cały czas jest:tak: -to mnie tez cieszy bo łatwiej to pozniej zrzucic:tak::tak::tak:

No to supereancko!!;-):-)

reklama

gosia
, nie wiedziałam, że nie można tego ruszyć. A czy ja mogę to usunąć?
dałam tylko przykład bo ja bym nie chciała by ktoś mojego dziecka zdjęcia kopiował i dawał po forum;-)nie wiem jak Black trzeba by się jej pytać ;-) edytuj post i kliknij na zdjęcie potem guzik delete ;-)

to dobre wieści :tak: poczekaj z porodem za nami do stycznia :-D

Do góry