reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

ja wyskrobałam kubek po jogurcie :cool::-D

teraz mi się frytek zachciało tylko nie mam wymienionego oleju w frytkownicy ale mam ziemniaki kusi mnie by zrobić panierowane w bułce tartej :zawstydzona/y:

śledzia jakiegoś bym też zjadała :shocked2: albo najlepiej słonego matjasa :shocked2:

i makaron z sosem serowo śmietanowo szpinakowym

lepiej dalej nie wymieniam :no::no::no:

Yol_a ja też oglądam rzadko jak już w sobotę wszystkie odcinki z tygodnia podpatruję

Gosia ty o frytkach juz lepiej nie wpsominaj:rofl2: bo te to ja moge jest 24 na dobę.to dziwne bo wczesniej jakos nie przepadalam za frytkami za to moj M zawsze,dla niego najlepszy obiad to frytki z frytkami;-)
nie wiem czy wy tez tak macie ze chce wam sie jesc to co tatusiowie lubią? bo ja od jakis 2 mies to jem praktycznie tylko to co lubi moj M a nie to co ja lubilam wczesniej.

ooo i piwa bym sie napila!!!!(to oczywiscier tez zachcianka typowa dla tatusia) oczywiscie lecha free (nie jest to spelnienie marzen ale lepsze to niz nic;-)

reklama
Oj dziewczyny kochane jestecie niemozliwe mi tez chce sie frytek chyba wysle mojego R. jak wroci niech mi kupi bo niedaleko jest taki fast food gdzie robia przepyszne i malo tluste mniam
A jutro śledzik w śmietanie z ziemniaczkami :-pdzieki za pomysl na obiadek...

ojej redds ale malinowy :-):-)
Gosiu ale smaka narobilas
dziewczyny przepraszam ze wracam do starego tematu ale tu ciezko cos znalesc
chcialam spytac o wiesiolka od ktorego tyg i jak dawkuje sie go

Witajcie wieczornie!!
Wróciłam z zakupów zmęczona jak jasna cholera :confused2: Brzuch twardy i bardzo mnie pobolewa, ale tylko w jednym miejscu!! W maju 2005 miałam zabieg i mam bliznę na brzuchu i ta blizna tak mnie rwie, że brak słów... Już nie mogę się doczekać, aż przestanę się rozciągać :tak::-D

Paula ostatnio pisała, że sympatyczna pani w przychodni się czepiała paluszka bez obrączki....
A mojego męża dziś się jakaś uczepiła, bo miał obrączkę!!
Szliśmy po sklepie i ja mówię, żeby dał mi rączkę :tak: Więc mi dał :tak: A jakiś babsztyl go torebką trąciła i mówi, że nie ma wstydu!! Kto to widział mieć żonę, a w miejscu publicznym się ściskać z inną i to w ciąży!! (Ściskać się = dać rękę ?)Mama moja stanęła jak wryta, Sławek spojrzał na nią jak na idiotkę, a ta dalej swoje... Że matka stoi, nic nie powie, że bezczelni jesteśmy, że krzywdzimy biedną dziewczynę!! Normalnie darła się!! Ludzie szli, patrzyli jak na kosmitów, a ta dalej się na nas darła!! Cała aż czerwona była!! Mamę i Sławka zatkało, ale mnie na szczęście udało w końcu wydusić słowo z ust :tak: Powiedziałam jej, żeby znalazła żonę mojego męża i jej powiedziała, bo biedna pewnie nie wie co jej mąż wyrabia!! Nie zgadniecie co zrobiła!! Rzuciła się na Sławka tylną kieszeń i portfel chciała wyciągnąć, bo tam na pewno jest adres jego i jego żony!! Zachowanie babki było poniżej jakiegokolwiek poziomu!! W końcu do akcji wkroczyło dwóch ochroniarzy :tak: wyprowadzili panią :tak: a jak ją wyprowadzali, to ta krzyczała,że 'Zobaczysz sku....lu twoja żona sie dowie i po rozwodzie wszystko ci zabierze'

Później chodziliśmy i ludzie dalej na nas patrzyli jak na ufoludki!!
Co za ludzie mieszkają na tym świecie...?! :eek::confused2:

Idę ponadrabiać forum :tak:
Ciekawe co o wizytach dzisiejszych pisałyście :tak:

Witajcie wieczornie!!
Wróciłam z zakupów zmęczona jak jasna cholera :confused2: Brzuch twardy i bardzo mnie pobolewa, ale tylko w jednym miejscu!! W maju 2005 miałam zabieg i mam bliznę na brzuchu i ta blizna tak mnie rwie, że brak słów... Już nie mogę się doczekać, aż przestanę się rozciągać :tak::-D

Paula ostatnio pisała, że sympatyczna pani w przychodni się czepiała paluszka bez obrączki....
A mojego męża dziś się jakaś uczepiła, bo miał obrączkę!!
Szliśmy po sklepie i ja mówię, żeby dał mi rączkę :tak: Więc mi dał :tak: A jakiś babsztyl go torebką trąciła i mówi, że nie ma wstydu!! Kto to widział mieć żonę, a w miejscu publicznym się ściskać z inną i to w ciąży!! (Ściskać się = dać rękę ?)Mama moja stanęła jak wryta, Sławek spojrzał na nią jak na idiotkę, a ta dalej swoje... Że matka stoi, nic nie powie, że bezczelni jesteśmy, że krzywdzimy biedną dziewczynę!! Normalnie darła się!! Ludzie szli, patrzyli jak na kosmitów, a ta dalej się na nas darła!! Cała aż czerwona była!! Mamę i Sławka zatkało, ale mnie na szczęście udało w końcu wydusić słowo z ust :tak: Powiedziałam jej, żeby znalazła żonę mojego męża i jej powiedziała, bo biedna pewnie nie wie co jej mąż wyrabia!! Nie zgadniecie co zrobiła!! Rzuciła się na Sławka tylną kieszeń i portfel chciała wyciągnąć, bo tam na pewno jest adres jego i jego żony!! Zachowanie babki było poniżej jakiegokolwiek poziomu!! W końcu do akcji wkroczyło dwóch ochroniarzy :tak: wyprowadzili panią :tak: a jak ją wyprowadzali, to ta krzyczała,że 'Zobaczysz sku....lu twoja żona sie dowie i po rozwodzie wszystko ci zabierze'

Później chodziliśmy i ludzie dalej na nas patrzyli jak na ufoludki!!
Co za ludzie mieszkają na tym świecie...?! :eek::confused2:

Idę ponadrabiać forum :tak:
Ciekawe co o wizytach dzisiejszych pisałyście :tak:

Nie no Emilka ja wysiadam przy Twoich przygodach:szok::shocked2:

A redds to tylko jabłkowy!! :-p:-D
Mamusia dziś wypiła, a mi dała powąchać :-D:-D:-D Pychotka!! Jeszcze jakiś rok i też się napiję :-p:-D:-D

Aaa miałam Wam powiedzieć,że zapomniałam zapłacić za internet, więc bardzo możliwe, że mi wyłączą... Dziś wpłaciłam, ale czy dojdzie do jutra na konto?? :-(
Jak mi wyłączą, to będzie koniec świata :tak::sorry:

reklama
Yol_a Sławkowi kiedyś w pracy powiedzieli,że bajki opowiada, bo to niemożliwe co nas spotyka... Ale teraz już wszyscy praktycznie byli świadkami jakiejś naszej przygody i już nie wątpią :tak::-D
Mnie to dzisiejsze bawi, ale Sławek się wkurzył niesamowicie :tak: Jak tylko przyszliśmy do domku to co chwilę słyszałam, że jakby był to facet, to by nim tam ostro potrząsnął :-p

Do góry