:-):-):-)
Odpisałam Wam i kuźwa wszystko poszło!!
Napisałam się duuuużo

i kliknęłam na to czym się blokuje myszkę w laptopie (nie znam nazw

) te myszkę wbudowaną w komputer i myślałam, że komp mi się zawiesił i męczyłam się godzinę zanim wpadłam na to dlaczego to nie chodzi

Noooo....
No to w skrócie

Paula co u Ciebie? Jesteś, nie ma Cie? Rodzisz, nie rodzisz?? :-) Czekamy na wieści
Pumpkin jeśli chcesz, to wyślę Ci pocztą albo kurierem spirytus do pępuszka
Paulinaa mój mąż się też zrobił się czujny ;-) Pokazał to dziś w nocy kiedy 'spadał ze schodów' i mnie przez przypadek kopnął tak, że chodzić nie mogę

Ale za to miałam śniadanko i głaskanie i masaż bez mojego słowa

Dziewczyny czy miałyście test Manninga czy jakoś tak? My mieliśmy wczoraj i wyszło nam 8 pkt, lekarz mówi, że to dobrze
Wózka też jeszcze nie mamy... Jechaliśmy po niego już 3 razy i nie było

Teraz pojedziemy zamówić i będzie za jakieś 3-4 tygodnie. Ale wcześniej nam nie potrzebujemy, bo i tak z dzidzią wychodzić nie będziemy
Torby spakowanej nie mam też, jak S. mnie pakował w niedzielę to spakował ręcznik, pastę do zębów, piżamę i skarpety. Muszę się dopakować
Dziś mam samotny dzień. S. jest w pracy, wróci jutro... Był już u dowódcy swojego po urlop, tak więc jeśli będzie kierowca wolny, to od soboty ma wolne

Do odwołania
A tak ogólnie to u mnie ciulowo. Jak spotkam bratową to ją za włosy wytargam!! Wczoraj jak mama wróciła, to oczywiście była wojna... Jak spotkam tę super dorosłą, dojrzałą, doświadczoną życiowo, najmądrzejszą kobietę świata, to nie ręczę za siebie!! I nie pójdę do więzienia za to co z nią zrobię

Zapomniałam co Wam pisałam...
Dziury mam przez te ciąże w głowie ;-)