reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

A co myślicie o kupieniu chusty na początek zamiast wózka?
chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start

Bardzo chciałabym spróbować noszenia dzidziusia w takiej chuście.Myslę, że właśnie latem bedzie to dobra rzecz-na szybkiego wyskoczyc np. do sklepu bez konieczności wyciagania wózka. Kurcze ale kosztuje niemało...Patrzyłam na allegro to też ceny niczego sobie:-(

słuchajcie wlasnie przymierzam sie do zakupu wózka bebecar m-city...znacie moze jakies opinie o tych wózkach? myslalam wczesniej o peg perego..ale no nie wiem...peg perego wiem ze sa swietne,dla mnie najlepsze (wiem z doswiadczenia) natomiast nie wiem nic o tych bebecarach..wiecie cos dziewczyny na ten temat:shocked2:?

Niestety nie pomogę. Moja koleżanka miała Bebecara i dopóki córa jeździła w gondoli była bardzo zadowoolona, ale ze spacerówki juz mniej bo wagowo była ciężka. Końcowo sprzedała go i kupiła Arię z PP.

reklama
Tzn. wiem że różnie lekarze zalecają po cc- ale tak generalnie 1-3 lata, więc średnią wybrałam :tak:
Ja też będe tęsknić za ruchami bardzo i oboje nie chcemy, żeby nasze dziecko było jedynakiem. Żadne z nas nie jest, a ja poza tym myślę o tym, ze jak my umrzemy to zostałoby samo na świecie. Wiem, ze to takie czarne myśli, ale tyle złego się dzieje w moim zyciu ostatnio, ze nie da się nie mysleć. A dzis zmarł mój Dziadek!:-(
Zbieram się do łóżeczka, bo coś mnie głowa boli.
Poza tym odbiegłyśmy tu jakoś od tematu zakupowego :-D

jejku mag, bardzo współczuję, nie dość że zeszły rok miałas koszmarny
to jeszcze nowy tak się zaczyna:-(

przytulam cię mocno

Tzn. wiem że różnie lekarze zalecają po cc- ale tak generalnie 1-3 lata, więc średnią wybrałam :tak:
Ja też będe tęsknić za ruchami bardzo i oboje nie chcemy, żeby nasze dziecko było jedynakiem. Żadne z nas nie jest, a ja poza tym myślę o tym, ze jak my umrzemy to zostałoby samo na świecie. Wiem, ze to takie czarne myśli, ale tyle złego się dzieje w moim zyciu ostatnio, ze nie da się nie mysleć. A dzis zmarł mój Dziadek!:-(
Zbieram się do łóżeczka, bo coś mnie głowa boli.
Poza tym odbiegłyśmy tu jakoś od tematu zakupowego :-D
Kochana współczuję... przytulam.. Nasz nowy rok tez nie zaczął się najlepiej ze storny zdrowotnej. Dziadek M jest w szpitalu.. nowotwór.. juz zjadl jedno płuco.. Eh.. Najgorsze, że my do dziadziusia jesteśmy bardzo przywiązani bo on mieszka z babcia tuż za scianą w drugim mieszkanku..

mebelki juz sa u malej w pokoju tak wyglada :))

Naprawde sie oplacilo :) sa pozadne prawie wogule nie zniszczone :)
M w przyszlym tygodniu pomaluje 2 sciany w dziecinnym na cieply pomaranczowy bo tak jakos bialo jest ,dokupimy jakies ladne firanki ,przywiesi polke i gotowe :)
Lampka z ikkei tez juz jest :)

Dziewczyna byla bardzo mila :) meble juz staly gotowe do transportu zrobila nam kawe do picia dostalam gratis pare bodziakow dla malej i dwa rozowe przescieradla :))
Wlasnie sie wszystko pierze .
A dzisiaj czeka mnie prasowanie z wczoraj a troche tego jest :))

Pięknie kamikaa przynajmniej teraz masz już wszystko z głowy! Ja teraz tylko czekam na decyzję teściowej pt. "Jedziemy po łóżeczko" i też już będę miała wszystko ;-):tak::-):-):-)

Zajrzałam na ten link,koszulki się opłaca bo ja podobne kupiłam po 40w sklepie...tyle,że ja niestety nie mam konta na allegro(aż tak nowoczesna nie jestem)a i opłata z góry to nie dla mnie,za ostrożna jestem.

Młoda_mamuska heh tez mialam opory poczatkowo.Ale teraz ? gdy widze ,ze dany sklep ma po 5000 pozytywnych komentarzy nie ma czego sie bac.Chociaz wiadomo rozni ludzie bywaja.

reklama
Do góry