monika1977
Fanka BB :)
Dzisiaj nie odpuszczę może któraś będzie świętować.;-)
Krupniczku proszę więcej.![]()
Na mnie nie Iicz. Mąz w domu na weekend.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj nie odpuszczę może któraś będzie świętować.;-)
Krupniczku proszę więcej.![]()
A Julo nie wiem co może ten ząb co przedwczoraj wyszedł.
Właśnie czy jak już zęba widać to jeszcze boli dziecko jak dalej wychodzi?
Lili wstała o 6:45, zjadła cycka i maltretowała mi twarz do 9. Udawanie że śpię nic nie dało. Jezu, dlaczego ona do ojca nie pójdzie i nie wyrywa mu włosów, nie dłubie w nosie i nie roluje warg ??? On sobie smacznie chrapie a ja cierpię 
Kasiu ,żałuj!!! Nawet nie wiesz jak sie uśmiałam. Już dziś czekam na 3000 post Moniqsan. Każda jej rocznica doprowadza mnie do łez.![]()
no i się nie pochwaliłam... byliśmy z Izą Mirką na kontroli dziś.. dzieć zdrów!

w końcu 26 mi stukneło. 

- bo dzięki niej nigdy nie będzie Ci smutno i nudno
:-)
), zupach (kocham wszystkie wymienione - ale krupniku bym wczoraj nie przełkła - bo miałam go we wtorek 
), dunga-dunga, testach po dunga-dunga, bloku czekoladowym (Monia - teraz to Ciebie ubije - bo ja przed świetami juz nigdzie nie dostałam mleka w proszku
- a teraz dietka 

), pączki i snickersy jakoś mnie nie pociągały - więc te winy odpuszczone

Przez Jagodzie i jej nocne figle - naprawdę mam niewyżyte dziecko...No normalnie wieczorem wystarcza jej 1 godz. snu po kapieli... a później "heja" z zabawkami i nami do północy :-
Najgorsze to to, że dopiero w poniedziałek mogę się wstawić z nią u lekarza - bo kuźwa mój doktorek przejął wszystkie dyżury w przychodni... A do innej lekarki mogę się zapisac dopiero w poniedziałek. Dobrze, że stan Jagodzi pozwala mi na to czekanie... W sumie zależy mi na osłuchaniu jej - czy oskrzela są czyste, itd... 

...no poprostu nie moge ..rano, wieczor....jeszcze zniesiemy ale najgorzej jest w nocy......

...kochane jestescie...