olenka12345
Fanka BB :)
a ja dziewczynki już po obiadku..teraz leżakowanie wskazanę,a później biorę sie za naleśniki i sprzątanko..do usłysznia.miłego popołudnia;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
barszczyk za to taki sobie ale zjadliwy;-) Jak widze, to wiekszosc wzielo na nalesnikowe smakolyki;-)MisiaM jaki farsz robilas?

Nie, z tymi prezenatmi to jest tak ze idziesz do sklepu i w sklepie robisz liste rzeczy kture chcesz. Wiec dokladnie wiesz co to bendzie. Puzniej w zaproszeniu piszesz w jakim sklepie masz ta liste i goscie ida tam drukuja ja i kupuja ci co tam sobie wybralas. :-)

Mnie też dzisiaj znow męczyła-a uż dawno jej nie miałam i sie tu mądrzyłam,że "rennie" mi pomogło i juz nie mam zgagi,a tu masz.........
jak tam dzień mija? mnie zgaga męczy![]()
,a zaczęło się po serku homogenizowanym-zjadłam takie mega pudeleczko
-taki pyszny był.
mieszkam w takiej dolinie Sanu,gdzie jest pieknie,wokoło góry,a zimą szczególnie to wszystko bajkowo wygląda,ale za to jest zawsze zimniej niż zapowiadają prognozy,tak więc jak np.zapowiadają minus 20,to może być ze 27
,gdzeiś na dniach ma tak być w nocy podobno.Drogi mamy bieliusieńkie,a spod śniegu wyłania się lód-ślisko jest,więc muszę wolno jeździć,a wszelkie wieksze zakupy to w mieście niedaleko musze robić więc autko tu jest potrzebne jak prawa ręka.Wkrótce znów mąż wróci i to na dłużej,to będzie mi pomagał i on będzie zakupy robił,raczej go nie puszczę aż dopiero po świętach wielkanocnych
ale tymczasem jeszcze ze dwa tygodnie bez niego musze sobie radzić
. Zmęczona jestem strasznie tym bałaganem i napięciem. Mam nadzieję że to się niedługo skończy. Rodzice się wyprowadzili, ale jeszcze mają parę rzeczy w mieszkaniu. Spraw mam tyle do załatwienia, że się chyba nie wyrobię. Codziennie łaże tak zmęczona spać, że mam dość
Mam nadzieję że mimo tego wszystkiego jakoś dotrwam szczęśliwie do konca. Poczytam sobie co tam u was słychać, bo się trochę do kompa dorwałam, bo chłopaki w sąsiednim pokoju mi ściany myją żeby pomalować. Fajna godzina na remont - nie ma co

Witajcie!
Wprawdzie termin mam na poczatku marca, ale okazalo sie ze na poczatku lutego bede miala wywolywany porod, wiec jesli nie macie nic przeciwko, to chetnie do Was dolacze :-)
Pozdrawiam serdecznie!
Dziendobry:-)
Ja to znowu nie moge zasnaci sie denerwuje.Wstaje w nocy pije gorace kakao itp...

i my sie witamy![]()
dzis chyba nic nie robie![]()
znaczy nie ...dzis przychodzi moj kochany do mnie
i robi mi sesje
bo go o to poprosilam
zeby miec pamiatke
musze sie odpicowac
i znowu bede sie na niego gapic jak kun na owies
![]()
no ale coz jest taki slodki ...
istne ciacho
![]()
no my już jesteśmybyło słodko
sesja sie udała
jutro będą wyniki
ale jestem zadowolona
ze hej !!!
![]()
M sie trochę napracował
a potem troszkę sie poprzytulaliśmy
ojc
![]()

kurde też tak macie,że ciagle byście jadły i jadły? bo ja tak[/B]

Oczywiście nic procentowego ;-)a no melduje że żyje
jeszcze w dwupaku mam nadzieje że już niedłygo
a leci jakoś dzień za dniem
zaraz bedzie luty i jeszcze wiecej zajęć
pozdrawiam
Fajnie, że u Ciebie i Tomeczka wszystko OK :-)