reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia ostatnio była,Moniqsan też:tak: Ale co z M&m,s:confused::confused::confused:

Nina....u mnie to samo,mała ma dwie maty na podłodze i koc...a i tak zaiwania po podłodze:baffled: Cała reszta jest beee:tak:

reklama
No i ja mam niskie meble to wstaje przy nich i w dvd wali rączką bo wtedy ciekawy dzwięk jest.
to mój wali rączką w klawiaturę i ostatnio tak uderzał że włączył radio w kompie ( ja nawet nie wiedziałam o jego istnieniu) a teraz to radio gra cały czas bo jest specjany kanał KIDS i lecą fasolki i takie tam :-D:-D:-D mały ma frajdę :-D
To wiesz co mój robił jak mała płakała w nocy a ja nie słyszałam....budził mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przepraszam ale się uśmiałam jak t osobie wyobraziłam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

confi
,wszystkiego najlepszego dla Damisia, 1000 buziaczków od cioci barmanki

:tak::-):-)

owca (gdziekolwiek jesteś) dla twojego Wiktora również życzę wszystkiego dobrego...

kasica, odważna i dzielna z ciebie dziewczyna :tak::tak:

Ale jestem wściekła ma M :wściekła/y:wiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam ,
wrrrr też ym się wkurzyła :baffled:

To wiesz co mój robił jak mała płakała w nocy a ja nie słyszałam....budził mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
faceci....:baffled::baffled:

monika, fajnie że jesteś :tak:

a jakie badanie jeśli można wiedzieć ? Jakieś powikłania po poprzedniej ciąży ???

czeka mnie rezonans magnetyczny gdyż musze sprawdzić jak tam moi lokatorzy (guzy)
czy są dalej grzeczni bo jak nie to musimy sie wstrzymać a im nadać nakaz eksmisji i iść na operacje

Ale jestem wściekła ma M :wściekła/y:wiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam , i gdzie tu wsparcie :no:

Kasia też bym się wściekła.... na szczęście mój M nie jest taki skory do dawania jeść w nocy poprostu nie reaguje....

nina dzięki ;-)

barmanko bo sie zaczerwienie:zawstydzona/y:

Dobra powoli szykuje sie do lekarza... na badania do tej paskudnej przychodni... na stałe będę popołudniu
Papatki

Kasia, Roxy - to ja Wam podaję rączkę.
jak Jaga zaczyna płakać późnym wieczorem, albo się wybudza, słyszę: "chodź, chodź tu szybko i daj jej cycka. Szybko!!! bo się rozbudzi!!!", albo: "no weź ją nakarm to będzie spała"... no coments..

Kasica - trzymam kciuki za powodzenie w badaniach i w Waszych planach.
Bedzie dobrze-wierzę w to.
No i ... gratuluję raczkowania. Moja dupke trzyma juz w gorze, ale boksuje nóżkami w miejscu :sorry2:
ale pełzając i turlając się nadrabia:-D (także Marzenko-nie jesteś sama z tym "problemem")

reklama
Cześć dziewczynki, pisze do was z telefonu i zapewnie będzie to najdroższy post w moim życiu ale co tam, chciałam bardzo podziękować za życzenia dla Damisia , wzruszyłam się bardzo :) tak szybko jeszcze: Tikanis na priv odpowiem ci jak wrócę do domu wieczorem dobrze? Na razie jestem w pracy. Aha, Aniu nie zostałaś sama, ja też jeszcze piersią karmie, dużo tego pokarmu nie mam ale by się poprzytulać wystarczy ;) dobra, kończę, bo już bateria mi siada. Dziękuję wam i proszę pomyslcie dziś o mnie ciepło...

Do góry