reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
Hej dziewczyny,
przychodzę się przywitać i zaprosić na przepyszną zalewajkę.:tak:
Tak dobra to mi pierwszy raz wyszła i jestem z siebie taaaka dumna :-)
Za kilka chwil nadrobię Wasze posty :-)
Teraz życzę miłego popołudnia.
Do później :-)

wiecie co? zrobiłam sobie na szybko sałatkę w pracy.... banany trzy , jabłuszka dwa i jeden jogurt <koleżankowy, ale się dowie zaraz że wzięłam..no co pypcia miałam:p>.. i to zmiąchałam i jem między klientami:)) mmmmm;-)

reklama

Heheh ja mam 3 typy i wsrod nich znajduje sie NEO:-D
poussette-store: Poussette NEO - Bamboo de Concord

QUOTE=ehtele;4877003]Trzeba być na prawdę głupim kupując taki wózek...a dzieci w Afryce głodują...:-([/QUOTE]

ehtele, nie tylko tam, ale wszystkim pomoc nei mozemy i jezeli komus sie ten wozek podoba i stac go na niego to dlaczego nie:baffled:

Do góry