reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

No dziękuję.

Ale ciekawa jestem jak Mamuśki z waszym ciśnieniem???
Ja zawsze miałam niskie, dziś położna mi sprawdziła i miałam 100 na 49:szok: nieźle co??? Zawsze piłam kawę jedną dziennie ( w pracy taki zwyczaj) najchętnej z fusami, a teraz nie piję wcale!!!:no::no:
Czy Wy pijecie kawę, mam expres mogłabym parzyć, bo stoi w kuchni na blacie chyba jako dekoracja, ale nie wiem, na ciśnienie by trochę pomogło, bo nie powiem zawroty głowy mam! No, ale dzidzia???

Z moim ciśnieniem to średnio... ale ogolnie mam bardzo niskie... bardzo często zdarza mi się mieć nawet 90/60 :szok: Ale póki co się nie stresuję, bo mój gin twierdzi że jeszcze kilka tyg i powinno się unormować.

reklama
ja również ciśnienie mam raczej niskie tzn 100/110 na 60'70, ale jak byłam na wizycie to mi od razu skoczylo na 130 prawie, to się smiałam z męzem ze nigdy tak wysokiego nie mialam - stresik robi swoje

a widziałam sie dzisiaj z moja tesciową :eek: oczywiscie ona nadal nie wierzy, ze to moze byc chłopak a raczej nie dopuszcza mysli, ze yto chłopak. I mowi mi a wiesz,z e lekarze sie mylą, ze to dziewczynka moze byc wyczytałam na internecie, ze takie sytuacje sie zdarzają :rofl2: załamka normalnie:confused2:

dziekuj bardzo za wyjeznienie a czy to Odczyn Coombsa
Tak-to to samo:tak:

A ja poprzeglądałam ubranka mojej córeczki-te małe to by się jeszcze dla chłopca nadawały, ale od rozmiaru 68 wszystkie typowo dla dziewczynki-i ile tego jest:szok::tak: Przydałoby się chyba, żeby ktoś je jeszcze kiedyś ponosił;-)

Pajkaa-nie przejmuj się teściową-niech sobie pogada:sorry:

Pajkaa też myślę że nie ma sensu przejmować się teściową, później się będziesz z tego śmiała:) choć wiem, że narazie jej uwagi mogą być bardzo irytujące!!!

Pajkaa nie przejmuj się tesciową, niech sobie pogada.... A pewnie pierwsza oszaleje na widok wnusia :-)

Ja zmykam spać, do jutra mamusie, spokojnej i przespanej nocy :-)

wpadam na sekundkę... ale podczytałam troszkę i nasunęły mi się wnioseczki których nie mogę pominąć :-)

Ja ostatnio byłam w tesco i widziałam śliczne białe body w 7 pakach z rysuneczkami zwierzaczków typu słoniku na wysokości piersi nie pamiętam ceny ale były tanie.
A takie pojedyncze które Ja kupiłam w sklepie pod domem były po 7 i 9 zł.

gorąco polecam ciuszki z TESCO, w szczególności body - są fajnie skrojone, mają delikatne, stonowane wzorki i są w dobrej cenie.. MAŁO TEGO wykonane są z super bawełenki, świetnie się piorą i nic się z nimi nie dzieje - mój mały używa tych i coccodrillo - dwie różne półki cenowe, ale jakość godna polecenia w obu przypadkach.

ja również ciśnienie mam raczej niskie tzn 100/110 na 60'70, ale jak byłam na wizycie to mi od razu skoczylo na 130 prawie, to się smiałam z męzem ze nigdy tak wysokiego nie mialam - stresik robi swoje

ja jak poszłam do doctorka przed rozmową z teściową to miałam 130 na 95... aż się facet zdenerwował, wypytał odrazu czy miałam w pop. ciąży z tym problemy... nie miałam ale trochę się też zmartwiłam.. ogólnie wysokie ciśnienie jest niebezpieczne zarówno dla kobiety jak i maluszka... obyśmy nie miały z tym problemu... No stresss ;-)

reklama
Marulka myslę, że nie będziemy miały z tym problemu:) Ja tak jak pisałam mam ogólnie raczej niskie cisnienie, i jak sprawdzam u rodzicow co jakis czas np. dzis to mam w normie (czyli tak jak zawsze niskie hehe), tylko u lekarza bylam tak mocno zestresowana, ze az mi podskoczylo! Zawsze przed wizyta mam ogromnego stresa i boje sie czy wszystko ok:)

Do góry