reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Witajcie z rana kobietki:-D:-D
Święta, święta i po świętach...Ja w sumie lubię święta bo każdy ma wtedy mnóstwo wolnego czasu, spotkania rodzinne też uwielbiam, bo zawsze miałam małą rodzinkę...no ale oczywiście wszytko w granicach normy, byle nie za często..:-p

Powiedzcie Ci czemu za oknem tak szaro, deszczowo i smutno...ja chcę słoneczko:-( Pogoda okropna...

Ciamajdka może Twój Tobi miał po prostu zły dzień...mam nadzieję, że dziś to wczorajsze powitanie Ci zrekompensuje...:-D:-D Daj znać jak dziś Wasze relacje...pewnie on już teraz w pracy...A Ty rozumiem dziś również bierzesz l4?

Oczywiście serdecznie trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na relacje, jak poszło...no i życzę rozchylenia nóżek:-p:-p

martitka czekamy na zdjęcia i wiadomości:-):-):-):-) POWODZENIA!!!!!

polianna DOKŁADNIE, ja tak samo to wszystko odbieram...czas nam ucieka przez palce już kwiecień, za chwilę maj...:-) no i za chwilę będziemy tulić nasze dzieciaczki...

A mój Olek kopie cały czas jak szalony...na prawdę aktywny jest... powoli zaczynam rozumieć słowa Milusi o skakaniu na pęcherzu...to tak jakby ktoś zaczepiał od wewnątrz mój narząd...takie nie przyjemne gilganie od wewnątrz:-)

Co myślicie o wątku "pokój dla naszego dziecka?"
Bo w sumie fajnie by było żeby wszystkie drobiazgi łóżeczka, dekoracje były w jednym miejscu, żeby się inspirować?

reklama
Co myślicie o wątku "pokój dla naszego dziecka?"[/COLOR] Bo w sumie fajnie by było żeby wszystkie drobiazgi łóżeczka, dekoracje były w jednym miejscu, żeby się inspirować?

Jestem za,sama o nim myslałam.Może jakichs "Kącik malucha";-)
Za niedługo u nas remoncik i zaczynam sie rozgladac za naklejkami,szablonami,a może cos sama wymaluje....
U mnie pokoik dzieciecy niewielki,a musze tam "parke"upchnąc,he,he.

Hej dwupaczki po świętach :-) u mnie słonko dziś świeci ale jestem jakaś skapciała po tym czasie wolnym, no bo ile można siedzieć i jeść :-p
Widze pare z Was ma dziś wizyty - czekamy na relacje :tak:
ehtele sądzę, że to dobry pomysł choć sama nie będę mieć pokoju dla maleństwa ale będzie miało swój kącik, więc każdy pomysł można wykorzystać :-)

Witam wszystkie sierpniowe mamusie po świątecznym obżarstwie :) Trochę mnie nie było z wami bo w pracy mialam sajgon nie mialam czasu na nic a przez stres i nerwy maluszek dodatkowo robil mi niezly porzadek w brzuszku wiec bylam wykonczona.
Niestety nie dam rady poczytac wszystkiego co tam napisalyscie za duzo tego. Ja niestety tez mam tylko mieszkanie 2 pokojowe wiec maluszek bedzie z nami w sypialni spal wiec juz mam upatrzone lozeczko i przewijaczek (oczywiscie w odpowiednim kolorze) do koncika maluszka :)
Gratuluje ruchów maluszków fajna sprawa niestety moj maluszek jak zaczal szalec tak caly czas niezle mi daje popalic z jednej strony fajnie bo czuje skarbunia ale czasem strasznie boli no i mam wrazenie ze on nigdy nie sypia hehe a ostatnio moj menczyzna chcial posluchac maluszka i dostal niezlego kopniaczka w ucho hehe niezle sie usmielismy chyba nam pilkarz rosnie :)
Ja mam wizyte w przyszlym tygodniu no i chce l4 wziasc, jest mi juz strasznie ciezko a po tych sietach haha z 5 kg do przodu :) a no i zdam relacje za dwa tygodnie z lotu samolotem :)
pozdrawiam mamusie :)

Witajcie dziewczyny tusz po swietach dobrze ze juz minely.... :-D

A ja dzis mam dzien pelen porzadkow po swietach a zarazem przygotowanie do przyjazdu mamy bo dzis wieczorem wraca po 2 msieiacach nie obecnosci - mam tylko nadzieje ze sie dogadamy bo bardzo czesto nie mozemy znalezc wspolnego jezyka . :-(

A tak to super moja kruszynka juz caly czas regularnie daje o sobie znac tymbardziej jak do niej mowie to daje kopniaka :-) i wtedy moja mordka sie usmiecha ..... tatus tez poczul ruchy coreczki i to w swieta widac ze byl przejety :-)

Niewiem czy ktoras z was ma dzis jakas wizyte jakby co to trzymam kciuki .... ja zato jutro mam usg polowkowe i juz niemoge sie doczekac....!!!!

Miłego dnia kochane!!!

Bogusia trzymam kciuki za połówkowe :)
A mialam sie was zapytac i calkiem mi wypadlo bo mam takie delikatne skurcze nie czesto ale sa nie wiecie czy to normalne?
A jak u was z krwawieniami z nosa i z dzaseł? ja mam z nosa rano ale tego nie mozna nazwac krwawieniem raczej pekajacymi naczynkami.
pozdrawiam :)

A mialam sie was zapytac i calkiem mi wypadlo bo mam takie delikatne skurcze nie czesto ale sa nie wiecie czy to normalne?
A jak u was z krwawieniami z nosa i z dzaseł? ja mam z nosa rano ale tego nie mozna nazwac krwawieniem raczej pekajacymi naczynkami.

u mnie krwawienie z nosa i z dziasel to norma od poczatku ciazy .... dziasla to norma ale nos mnie dziwilo wychodzi na to ze jestesmy oslabione

witam się z Wami poświątecznie :) dużo mam do nadrobienia bo przez całe święta nie zaglądałam na forum, ale zaraz z miłą chęcią poczytam wszystkie pościki.Dziewczynki, jakieś choróbsko mnie rozkłada :( narazie tylko katar nieziemski i kichanie, ale boję się że to nie koniec... Za to jutroooooo- wyczekiwana wizyta- hurrra :) Mam wielką nadzieję,że moje maleństwo ujawni płeć i będę mogła wreszcie Wam się pochwalić :)

Ja mam krew w nosie od początku ciąży, ale to w sumie też ciężko krwawieniem nazwać, po prostu co rano jak się wysmarkam to mam czerwoną chusteczkę i tyle, a z dziąseł co jakiś czas mi się zdarza ale nie za często :-)

Moja maleńka dzisiaj szaleje od rana, aż spać nie dała ;-) Ale pięknie to wygląda jak nagle w jednym miejscu brzuch podskakuje :-)

Agdzie Trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte, żebyś się przekonała kto w tobie mieszka :)
Bogusia Powodzenia jutro :)

reklama
witam się z Wami poświątecznie :) dużo mam do nadrobienia bo przez całe święta nie zaglądałam na forum, ale zaraz z miłą chęcią poczytam wszystkie pościki.Dziewczynki, jakieś choróbsko mnie rozkłada :( narazie tylko katar nieziemski i kichanie, ale boję się że to nie koniec... Za to jutroooooo- wyczekiwana wizyta- hurrra :) Mam wielką nadzieję,że moje maleństwo ujawni płeć i będę mogła wreszcie Wam się pochwalić :)

no to razem mamy jutrzejsza wizyte heheh trzymam kciukasy aby pokazalo malenstwo kim jest

Do góry