reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

czesc dziwczyny!!!!!!!!!!!!
nastroj mam taki sobie- to wszytsko przygnebia:(((((((
jesli chodzi o twardnienie brzuszka to czesto tak mam- troche poleze i przechodzi. wizyte mam w srode wiec zapytam o to. a jutro obciazenie glukoza- bleeeeeeeeeee juz sie boje jak to zniose.

reklama
czesc dziwczyny!!!!!!!!!!!!
nastroj mam taki sobie- to wszytsko przygnebia:(((((((
jesli chodzi o twardnienie brzuszka to czesto tak mam- troche poleze i przechodzi. wizyte mam w srode wiec zapytam o to. a jutro obciazenie glukoza- bleeeeeeeeeee juz sie boje jak to zniose.
Kassiu, i ja jutro mam obciążenie glukozą :baffled: I w środę także wizytę u ginki :tak:
We wtorek jeszcze echo serca dzidzi. Mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie Nam w porządku :tak:
I ja się boję jak zniosę to jutrzejsze badanie :baffled:
Trzymam za Nas kciuki oraz za wszystkie wizytujące :tak:

Witam serdecznie :happy:
Pamiętacie mnie jeszcze? udzielałam się trochę na początku...
większość koleżanek nie znam w takim razie miło mi poznać :happy:
przedstawię się dla tych które mnie nie znają...mam na imię Paulina mam 30 lat i mieszkam pod Warszawą, termin porodu z OM mam na 12 sierpnia a z ostatniego usg na 5 sierpnia :tak: na usg wyszło że będę miała synka :-) drugiego bo mam już jednego synka Kacperka który ma 4 latka :tak: witam Was, gratuluję i trzymam kciuki za kolejne miesiące :tak:
Pozdrawiam:happy:

... ja jutro mam obciążenie glukozą :baffled: I w środę także wizytę u ginki :tak:
We wtorek jeszcze echo serca dzidzi. Mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie Nam w porządku :tak:
Kiniusia na pewno wszystko będzie ok :tak: a powiedz dlaczego będziesz miała robione echo serduszka dzidzi?
ja na obciążenie glukozą mam iść za 2 tygodnie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Paula, bardzo miło Cie widzieć :-)
Dopisałam Ci synusia do Ciebie na liście, ale terminu nie ruszałam (chyba, że chcesz, żeby zmienić). :tak:
Echo serca małego będę miała robione, ponieważ ja mam wrodzoną wadę serca i moja ginka skierowała mnie, żeby sprawdzili czy maluch nie odziedziczył tej wady po mnie. Na usg wychodziło wszystko ok, ale lepiej sprawdzić u specjalisty :tak:

Hej Paula, bardzo miło Cie widzieć :-)
Dopisałam Ci synusia do Ciebie na liście, ale terminu nie ruszałam (chyba, że chcesz, żeby zmienić). :tak:
Echo serca małego będę miała robione, ponieważ ja mam wrodzoną wadę serca i moja ginka skierowała mnie, żeby sprawdzili czy maluch nie odziedziczył tej wady po mnie. Na usg wychodziło wszystko ok, ale lepiej sprawdzić u specjalisty :tak:
Dziękuje :-) a data porodu niech zostanie z OM bo na usg się za każdym razem zmienia ;-)
to dobrze że ginka Cie skierowała na takie badanie mimo iż na usg wszystko ok, zawsze lepiej sprawdzić :tak:

Ok, to zostawiam datę z OM :tak:
Co do badania, to także się cieszę. :tak: Lepiej się upewnić :tak:
Mam nadzieję, że będziesz do Nas częściej zaglądała :-)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie :happy:
Pamiętacie mnie jeszcze? udzielałam się trochę na początku...
większość koleżanek nie znam w takim razie miło mi poznać :happy:
przedstawię się dla tych które mnie nie znają...mam na imię Paulina mam 30 lat i mieszkam pod Warszawą, termin porodu z OM mam na 12 sierpnia a z ostatniego usg na 5 sierpnia :tak: na usg wyszło że będę miała synka :-) drugiego bo mam już jednego synka Kacperka który ma 4 latka :tak: witam Was, gratuluję i trzymam kciuki za kolejne miesiące :tak:
Pozdrawiam:happy:

Kiniusia na pewno wszystko będzie ok :tak: a powiedz dlaczego będziesz miała robione echo serduszka dzidzi?
ja na obciążenie glukozą mam iść za 2 tygodnie :tak:

Witaj :-) Gratuluje drugiego synka :-)

Ok, to zostawiam datę z OM :tak:
(....)
Mam nadzieję, że będziesz do Nas częściej zaglądała :-)
Postaram się...choć tyle tutaj wątków się narobiło że ciężko będzie ale chociaż na głównym postaram się coś pisać :tak:
bardzo dużo jest nas sierpniówek :tak::-)

Witaj :-) Gratuluje drugiego synka :-)
dziękuje :-) ja również gratuluję Tobie córeczki :-) (o której ja po cichu marzyłam ;-))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dużo Nas, to prawda :tak: Będzie wysyp sierpniowych dzieciaczków :-D
Pisz z Nami, pisz :tak::-) Im więcej Nas tym lepiej :-)
Wątków jest sporo, to prawda, ale zaglądaj chociaż na główny. Będzie Nam bardzo miło :tak::-)

reklama
Dużo Nas, to prawda :tak: Będzie wysyp sierpniowych dzieciaczków :-D
Pisz z Nami, pisz :tak::-) Im więcej Nas tym lepiej :-)
Wątków jest sporo, to prawda, ale zaglądaj chociaż na główny. Będzie Nam bardzo miło :tak::-)
Jak zaczniemy w sierpniu rodzić to nie nadążymy z gratulacjami ;-):-D
będę pisała choć teraz coraz cieplej na dworze to i mniej w domu i na necie....ja od początku na L4 jestem a i synek do przedszkola nie chodzi teraz bo boję się żeby czegoś nie przyniósł a teraz akurat w przedszkolu panuje szkarlatyna więc siedzimy w domku sobie :tak:

Do góry