reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Ciamajda Co do WOW-a to totalnie współczuje :tak: Mój ex z którym mieszkałam też grał w WOW-a, ale w dodatku pracował w firmie produkującej gry więc częścią jego pracy było to, żeby przetestować różne gry, bywało tak, że jak wrócił o 18 z pracy gdzie siedział 10h przy kompie, zjadał obiad znowu przy komputerze i odchodził od Niego dopiero ok 1-2 nad ranem... Zero życia z maniakami gir :-p

Ola Fajne te koszulki :-)

W/g kalkulatora moja mała powinna ważyć teraz 900g, a jak byłam 2 tyg temu na wizycie ważyła 650g więc chyba się zgadza :-)

Ja wróciłam właśnie z zakupów, ale nie kupiłam żadnych ciuszków za to kremy dla siebie bo już się kończyły: Pharmaceris zapobiegający rozstępom i drugi ujędrniający biust z tej samej firmy :-) Oraz proszek Jelp żeby móc wreszcie poprać troszkę ciouszków maleńkiej :-)

Miłego wieczoru :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Pajkaa właśnie ostatnio byłam u mnie na ryneczku i oglądałam różne koszule i powiem ci szczerze, że ceny były takie same jak na allegro , a nawet i droższe, a gatunkowo "dziadostwo" - jakieś sztuczne materiały, prześwitujące (co raczej do szpitala nie wchodzi w rachubę - tym bardziej po porodzie:/)

Pajkaa właśnie ostatnio byłam u mnie na ryneczku i oglądałam różne koszule i powiem ci szczerze, że ceny były takie same jak na allegro , a nawet i droższe, a gatunkowo "dziadostwo" - jakieś sztuczne materiały, prześwitujące (co raczej do szpitala nie wchodzi w rachubę - tym bardziej po porodzie:/)

widzisz a ja kupiłam super koszule czysta bawełna dałam 15 zł rozpinana a pani sie mnie pyta czy ma byc po porodzie bo twierdza, ze to wystarczy, zeby tylko odpinana była :) także mnie sie nie opłaca kupować na allegro bo za tą cene mam dwie :)

Pajkaa tzn ze fajnie trafiłaś, może ja też muszę jeszcze pobuszować, ale poczekam aż zrobi się cieplej - a wiesz ja też lubię okazje i nie lubię przepłacać, więc jakbym znalazła coś dwa razy tańszego a tej samej jakości to bym chętnie zakupiła:)

Pajkaa tzn ze fajnie trafiłaś, może ja też muszę jeszcze pobuszować, ale poczekam aż zrobi się cieplej - a wiesz ja też lubię okazje i nie lubię przepłacać, więc jakbym znalazła coś dwa razy tańszego a tej samej jakości to bym chętnie zakupiła:)

Ola dokładnie Ty jesteś widze też ze śląska a z jakiej okolicy?? jeśli mozna wiedziec?

dziewczyny mam do Was pytanie jaką karuzelke planujecie zakupić maluszkowi z pluszowymi zabawkami czy plastikowymi?

bo znalazłam pare ciekawych cenowo i się zastanawiam
np taka
http://www.allegro.pl/item980655654_muzyczna_karuzela_pluszowe_misie_3_wzory_gratis.html

i coś takiego http://www.allegro.pl/item987969520_pluszowa_karuzela_z_pozytywka_wybor_super_cena.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry