reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

dobranocka i powodzenia jutro na wizytach :-)
hejka justysiu21 , fajnie że masz takiego bobasa, to jestes na swiezo i mozesz nam podpowiadac co nie co ;-)
ale mnie zgaga męczy :/ i pomyslec, ze przed ciążą nie wiedzialam wlasciwie co to takiego :-p

Ostatnia edycja:
reklama
również witam ;)
kiniusia to jest przykre co Twoja teściowa robi, ciężko coś w takiej sytuacji doradzić zwłaszcza ze się mieszka pod jednym dachem...
Pajkaa dzięki za danie mi 26 lat ;D odmłodziłaś mnie troszkę ;)

alez nie ma za co:) taka z Ciebie laseczka, ze jestem w szoku, ze masz 31. Ale tak jak mówi moj tesć nieważne ile się ma lat ważne na ile się czlowiek czuje :)
Ja się czuje teraz jak na 50 :p a normalnie jak 18 :p

ja juz mowie dobranoc życzę słodkich snów :)
jutro mam nerwowy dzień czekamy na wyniki teścia , ale potem ide do groty solnej :p nad morze sobie pojde a co mi tam :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
alez nie ma za co:) taka z Ciebie laseczka, ze jestem w szoku, ze masz 31. Ale tak jak mówi moj tesć nieważne ile się ma lat ważne na ile się czlowiek czuje :)
Ja się czuje teraz jak na 50 :p a normalnie jak 18 :p
słodzisz maleńka ;D
ale tak jak pisałam wcześniej milo słyszeć to od kobitki ;-)
a Twój teść ma racje ;D
ja tez się czuje teraz na 50 :p a tak normalnie to czuje sie moze nie na 18 ale na 20 ;D mam nie raz takie pomysły ze glowa mala ;D

Kinusia najszczersze zyczenia z okazji urodzin- echhh zdazylam w ostatniej minucie:))):-)
Pajeczko a Tobie wielu wielu wspanialych rocznic:tak:, u mnie juz 12 w tym roku.
A tak pozatym zagladam do Was ale na wypowiedzi jaks nie mam ostatnio sil- duzo staram sie odpoczywac- w poniedzialek nastepna wizyta to zobacze co tam z malenstwem, mam nadzieje ze rosnie i nie bedzie miec zadnych problemow z powodu tej 2-naczyniowej pepowiny.

Trzymam dziewczyny kcikasy za Wasze wizyty- aby dzidziusie rosly zdrowo- i powinnam sie znow w krotce odezwac
;):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Skarbie coraz czesciej mam problemy z twardniejacym brzuszkiem, ale w sumie staram sie wiecej lezec i odpoczywac- mam nadzieje ze dojde dalej w tej ciazy niz poprzednio, bo corka mnie potrzybuje ale w sumie tak od wizyty do wizyty.
A jak u Ciebie?

Do góry