reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Ehtele czytałam opinie, ze łóżeczko musi byc rozłożone miesiąc przed, zeby przewietrzyć to wszystko. No i wiadomo posciel trza wyprac itd.
wiec mysle, ze ja je rozłoze bo musze sprawdzić czy jest wszystko:)

troche sie bałam bo kupowałam na allegro. Zrobiłam przelew prawie na 500 zł ale babeczka jest solidna, kontakt super wiec jak cos polecam :) ale dam znac jeszcze jak materiały przyjadą:p

a ile dałaś za komódkę?? bo ja widziałam od 500 w zwyż szok normalnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pajeczko dzieki za linka, ale teraz to już w ogóle zgłupiałam-takie wszystko ładne.... co do czego to chyba specjalnie dla tych firan sztory wymienię:eek: (tak to się pisze? sztory? czy coś pomyliłam?:baffled:) ale naprawdę piekne są... :-)
Ehtele no właśnie myśle nad takimi "czystymi" że tak to nazwę... albo z bardzo delikatnym wzorkiem.. :rofl2:

oczywiście pooglądałam i stwierdziłam, że pomyslę... jeszcze raz pomierze okna, albo T. pomierzy bo on ma 195 cm wzrostu to co ja będę na krzesła włazić:rofl2::rofl2::rofl2:

i w ogóle do tej pory miałam wszystkie jednakowe, do kuchni i dwóch pokoi, teraz chce miec każdą inną, określona do danego pokoju... dobra koniec o firankach:rofl2::-):-D

Milusia no właśnie, to pewnie też ta wiosna nadchodząca robi swoje w tych kosteczkach moich:tak:

wczoraj T. ściągnął mi 20 odcinków Majki więc zaraz znikne oglądać, i czytam świetną książke "Klub Seryjnych Morderców":rofl2: taka troszke komedia, satyra i thriller...
Klub Seryjnych Morderców - Jeff Povey - Onet.pl Czytelnia

hmm, co to ja jeszcze chciałam.....:sorry:
gdzie jest Polianna? bo albo mi cos umkneło albo jej nie było ostatnio... to tak przy okazji mi sie przypomnialo bo ona mol ksiazkowy jest:rofl2:

Dzień dobry wszytkim ....!!!

jagodka1231- ciesze sie , ze wizyta była udana jednak szkoda ze malenstwo niechcialo mamie pokazac kim jest...???

kiniusia- tak mi przykro ze masz taka sytuacje , ale glowa do gory szukajcie mieszkania tak bedzie najlepiej bedzie miej stresow...

kassia181- trzymam kciukaski za wizyte

justysia21- witamy witamy

trzymam kciuki za wszytkie dziesiejsze wizyty !!!

a u mnie dzien zaczol sie kiepsko juz drugi dzien pod rzad wymiotuje wyglada to tak jakby znow wrocily te ciezkie dni jak z poczatku ciazy .... :-:)-:)-(
macie tez tak???
a tak mialam dzis jechac do energi a jakos mi sie niechce pogoda do bani jakas jestem leniwa ... moze pozniej bedzie mi sie chcialo ? teraz czuje sie kiepsko po poranych mdlosciach ...

pozdrawiam

Hej kobietki, u mnie pogoda niestety też paskudna:/ brrrr nic sie nie chce

Jagódka gratuluję udanej wizyty:)
Kinusia współczuję takich teściów,.... to straszne co piszesz, jakaś maskara po prostu, a Tobie nie wolno się teraz tak stresować! No ale co tu zrobić:/ nie macie innej możliwości mieszkaniowej? chociażby wynajem kawalerki, chyba byłby lepszy od mieszkania z takimi osobami, które celowo zatruwają ci życie...
Justysia21 witamy na forum:)
Sierpień ja też tak czasem mam z moim mężem, proszę go o coś , a on oczywiście, że zrobi to później...różnie sie to potem kończy...
Kolumnea gratuluję udanej wizyty, nie przejmuj się szefem, nie może cię zwolnić a przede wszystkim nie może cię wykorzystywać, jeśli potrzebujesz isc na L4 to idz bez gadania i już!
Pajkaa co do dodatkowych mebelków do pokoju dziecięcego to raczej nie będziemy nic dodatkowego kupowac, bo i tak póki co dziecię będzie z nami w naszej sypialni, ale faktycznie te wszystkie komódki itp są piękne i kuszące, wiec kto wie, czy nie namówię męża na jakąś komódkę do kompletu z łożeczkiem:/

reklama
Do góry