reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Pajka no to ssssuper:):) extra

Małe sprostowanie , wszystkie markety w Łodzi 17 i 18 .04 są nieczynne, właśnie powiedziła mi M, bo był dziś w Tesco i była wywieszka.
Tylko rynek do 12.00, czyli jutro ide na zakupy, bo w sobote moze być różnie ze sklepikami.

ja własnie tez bede jutro robiła i aż sie boje co sie bedzie działo jutro

reklama
no jak zaczęły komentować to ta babeczka z obsługi od razu je ustawiła! szok normalnie.
Bartuś ma już prawie wszystko oprócz wanienki :) a tak wsio już mam. Jeszcze chce zakupić karuzelkę do łóżeczka, ale to później. A i kupiłam super ręczniczek dla niemowlaka za 19 zl z głową foczki :) taki z kapturkiem i kocyk polarowy za 13 zł wiec się bardzo opłaca!

a i jeszcze jedna mowi,z e ciąża to nie choroba a taki młody chłopak mówi starość też nie choroba :p

no to pięknie jej powiedział, te babcie chyba nie pamiętają jak były młode i chodziły w ciąży i też na pewno chciały mieć przywileje:)

no to pięknie jej powiedział, te babcie chyba nie pamiętają jak były młode i chodziły w ciąży i też na pewno chciały mieć przywileje:)

dokładnie ja byłam ogólnie w takim szoku, ze szok do teraz nie umiem zapanować nad śmiechem a moja mama mi mówi ah już widze te mochety i ich miny :p

a i moj mąż okaząło sie, ze ma infekcję dziąsła :( na szczescie nie świnka, ale w poniedziałek prawdopodobnie bedzie miał usuwanego chirurgicznie zęba :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak kochana zakwalifikowałam się do badań genetycznych ze względu na 35 lat. Niestety Pappa często daje wynik fałaszywy- a właściwie w finale na szczęście:)
właśnie tez słyszałam ze te testy daja wynik falszywy, ale na szczęście u Ciebie wszystko jest dobrze :-)
Nie wiem czemu ale ja mimo ze u mnie wszystko wskazuje na to ze jest dobrze , i tak mam obawy dopóki nie zobaczę maleństwa na oczy...

No to Pajka niezły ubaw miałaś:D ja to się aż boję stanąć przy takiej kasie bo mnie wzrokiem zabijają:D

Shyla chyba każda z nas tak się czuję do porodu zawsze będzie jakaś obawa, zwłaszcza jak się przeczyta jakąś smutną historię na forum:(

Bombusia współczuję Ci tego co przeszłaś i myślę, że wiem co czujesz bo ja to ciągle przechodzę :-( mi z powodu nieprawidłowości w usg proponowali amiopunkcję jednak nie wyraziłam zgody. Czekam na kontrolne usg ale to i tak nic nie zmieni. USG niczego w 100% nie potwierdzi ani nie zaprzeczy. Więc stres i nerwy pozostaną mi do końca. Nie ma rady....

Pajkaa to nieźle załatwiłas mochery :) tylko szkoda, że one same nie doszły do wniosku, żeby Ciebie przepuścić.U mnie niestety brzuch mało widoczny więc miejsca mi nikt w autobusie nie ustapi ani w markecie :-(

A w ogóle to jestem zła na mężą na maksa!!!!!!!! i jeszcze do tego jest przeziębiony i ciagle kaszle tak głośno i siorpie tym nosem, grrrr:wściekła/y:

No to Pajka niezły ubaw miałaś:D ja to się aż boję stanąć przy takiej kasie bo mnie wzrokiem zabijają:D

Shyla chyba każda z nas tak się czuję do porodu zawsze będzie jakaś obawa, zwłaszcza jak się przeczyta jakąś smutną historię na forum:(
tak i zamierzam z tego korzystać a niech się gapią a niech gadają mam to gdzieś po to jest ta kasa, zeby z niej korzystać :)

Bombusia współczuję Ci tego co przeszłaś i myślę, że wiem co czujesz bo ja to ciągle przechodzę :-( mi z powodu nieprawidłowości w usg proponowali amiopunkcję jednak nie wyraziłam zgody. Czekam na kontrolne usg ale to i tak nic nie zmieni. USG niczego w 100% nie potwierdzi ani nie zaprzeczy. Więc stres i nerwy pozostaną mi do końca. Nie ma rady....

Pajkaa to nieźle załatwiłas mochery :) tylko szkoda, że one same nie doszły do wniosku, żeby Ciebie przepuścić.U mnie niestety brzuch mało widoczny więc miejsca mi nikt w autobusie nie ustapi ani w markecie :-(

A w ogóle to jestem zła na mężą na maksa!!!!!!!! i jeszcze do tego jest przeziębiony i ciagle kaszle tak głośno i siorpie tym nosem, grrrr:wściekła/y:

u mnie brzuś widoczny wiec nie mam z tym problemu ale mochery są wredne i nigdy nie ustąpią

reklama
Do góry