reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
Aguś witaj wśród sierpiówek, mamy podobny termin ja tez jakos na 23-24 sierpien

kiniusia fajnie tak powoli kompletowac wszystko.. ja czekam na ciuszki od kuzynki (ma mi pozyczyc bo jeszcze jej brat jest w kolejce:-))

Pajeczko, trzymam kciuki za Was.. na pewno dojdziecie do porozumienia.. sciskam mocno

Bogusia86, Różyczko widze nie tylko ja miałam dziś wizyte.. trzymam kciuki za Was..

Shyla gratulacje udanej wizyty..

U mnie wszystko w porzadku.. sisiak jak sie patrzy.. serduszko szybko biło.. poza tym wsio ok:-)

Kiniusia możesz dopisać na 100% chłopak na liscie sierpniowek:-)

ola_ nie mieszkam w Czechach (choć są takie aspekty kultury czeskiej które sprawiają ze czasem bym chciała...), ale blisko granicy, a do tego zoo jechaliśmy 98 km:-)

shyla gratuluje udanej wizyty :tak:

Jestem dziewczynki po wizycie ;)
Dzidzia zdrowa, serduszko bije, nerki i pęcherz pracują bardzo dobrze :-) miedzy nóżkami nic nie wyrosło , także dziewczynka zostaje :tak:Niunia wazy 430gr. i ma 27,8cm:-)
Ja , jak zwykle przytyłam :-D od początku ciąży 11kg:szok::-D:-D ale tym sie nie martwię:laugh2: muszę iść do laryngologa z powodu częstych krwawień z nosa i do kardiologa bo mam kolotania i szmery w serduszku , a jak byłam młodsza miałam niedokrwienie serca , no i trzeba to zbadać:tak:
a tak poza tym wszystko dobrze ;-):tak:
mam foteczke zaraz wkleję w odpowiednim wątku:tak:

jeszcze raz gratuluję córeczki :)

Aguś witaj wśród sierpiówek, mamy podobny termin ja tez jakos na 23-24 sierpien

kiniusia fajnie tak powoli kompletowac wszystko.. ja czekam na ciuszki od kuzynki (ma mi pozyczyc bo jeszcze jej brat jest w kolejce:-))

Pajeczko, trzymam kciuki za Was.. na pewno dojdziecie do porozumienia.. sciskam mocno

Bogusia86, Różyczko widze nie tylko ja miałam dziś wizyte.. trzymam kciuki za Was..

Shyla gratulacje udanej wizyty..

U mnie wszystko w porzadku.. sisiak jak sie patrzy.. serduszko szybko biło.. poza tym wsio ok:-)

Kiniusia możesz dopisać na 100% chłopak na liscie sierpniowek:-)

ciesze sie, ze wsio dobrze:)

Dziewczyny-gratuluję udanych wizyt:) Moja dopiero 30go...

Fiuu: tak myślałam, że ta druga może być za duża, bo pamiętam, że pisałaś o kawalerce. W każdym razie sklepy z meblami z BogFran są chyba wszędzie, i na te Vanessy często są promocje 800-900zł na niektóre tapicerki-jakby akurat jakaś Wam pasowała, to fajna oferta.A ja z czystym sumieniem mogę ją polecić i do siedzenia, i do spania. Nie wiem tylko, jaka jest wytrzymała, bo na to za krótko, ale nie powinno być źle, w końcu to sprężyny i wykonanie naprawdę porządne.

Drugie śniadanko jest już wspomnieniem, czy trzecie to zły pomysł?:)

reklama
Shyla, Nektarynka gratulację z udanych wizyt i potwierdzenia płci bobasków:happy::rofl2:

Wuzelek hmmm 3 śniadanko??? Jak dobrze, ze nie tylko ja mam ochotę na jedzenie:-D
Własnie zjadłam ciasto pyyyycha:tak:

Fiuu no z ta książką to faktycznie niezły ZONK:szok::baffled:

Do góry