Czy jest tu więcej nocnych marków? Ja po nocach spać nie mogę.
Zasypiam najwcześniej o 1-2 , milion przebudzeń i pobudka o 9tej.
AGA Oj to u mnie na odwrót padam ok.22.00 i śpie jak dziecko, ale w nocy jedno przebudzenie też mam na siusiu i wtedy trochę sie kręce
dziewczynki ja zmykam ide sobie poplakać troszke w poduche

bo taki też mam humorek

życzę dobrej nocy :*
Pajka no jak tam humorek??? Lepiej??? Sukienka zajeb..., ale Ty to wyszukujesz, ja nie umie tak

Pewnie żadna z Was nie wiedziała, że miałam dzisiaj wizytę, bo się do Was nie odzywałam ... Ale! Muszę się Wam pochwalić, bo moja wizyta przebiegła tak jak sobie wymarzyłam ...

Wszystko jest w jak najlepszym porządku !
Maleńka rozwija się dobrze i rośnie jak na drożdżach

Gin pokazała mi cipulkę a więc nie mam wątpliwości co do tego, że będziemy mieli Córeczkę

He he fajna taka mała pipunia ...
Widziałam tez śliczną buźkę, gin powiedziała, że pyza z tej Naszej Dzidziuni

Pokazała Nam jakie fajne ma policzki i śmiała się, że ją super utuczyłam już
Poza tym to przytyłam kolejne 4 kg ... Powiem Wam szczerze, że zbladłam jak popatrzyłam na wagę i zobaczyłam 79 kg ... Mam 12 kg na +. Pytałam się czy to normalne, ale gin powiedziała, ze tak i że na pewno dobiję do 20 kg. Super

Tylko jak ja potem to zrzucę ... ?

Niby nie powinnam o tym teraz myśleć, ale... Kurdę a nie jem słodyczy. Starałam się ograniczać ... No cóż muszę jakoś to przeboleć. Najważniejsze, że Maleńka jest zdrowa

Kolejna wizyta dopiero 10 czerwca. Późno - wiem. Ale gin powiedziała, że skoro wszystko jest w porządku i czuję regularne ruchy to nie ma po co widzieć się wcześniej. Tym bardziej, że później będziemy się spotykać nawet co 2, 3 tygodnie.
Ps. Chciałabym się do Was odzywać częściej, ale nie daje rady ... Mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni !
(pewnie rzadko która mnie w ogóle kojarzy heh ...)
Pozdrawiam Was brzuszki

)
Shirra Gratuluję z udanego spotkania z córcią, ja też przytyłam 10 kg i mi sie to nie podoba, tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie codziennie jem lody

, brak możliwości opanowania tego jest straszny

.
Ale wizytę masz rzeczywiście późno za pótora miesiąca??? Dziwne.
Dzień dobry dziewczynki :-)
Mówię dzień dobry i uciekam na rynek.

Później nadrobię, teraz tylko pogratuluję wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze

:-)
Miłego dzionka :-)
P.S. Ale piękna pogoda dziś w łodzi

A ja już mniej smarkam, choć jeszcze...

P.S.2 Już obiadek mam zrobiony, znów rozpiera mnie energia

A myslałam, ze ja będę pierwsza, która pędzi na rynek, ale ja dopiero się szykuję, niezła jesteś, czyli wracasz do zdrowia???:-)
Masz rację w Łodzi piękna pogoda zapowiadali 25 stopni więc git

Obiad zrobiony????

No nie to cały dzień błogie lenistwo??
Witam Mamuśki, wstawac na zakupy po chlebek, bo potem będą kolejki

Ja mam od wczoraj na długi weekend kota teściowej, on jest grzeczny, nie rozrabia, sęk w tym, ze zapomniałam, ze on jest, wstałam rano i wchodzę do łazienki, a on śpi na koszu od bielizny, na syna spodniach, no tak sie wystarszyłam, ze biedny, aż zwiał pod kanapę

czyżby on też się wystraszył hi hi.
Idę śladami Kiniusi i mykam na rynek po pieczywko, a potem syn zrobi resztę zakupów,przerąbane z tym, ze nie mogę dzwigać

nie lubię być zależna od innych

EHTELE pójdę Twoimi sladami i też w przyszłym tygodniu wybieram sie do kosmetyczki na paznokcie, mojego M kuzynka ma salonik kosmetyczny i często się u niej relaksuję, po tym szpitalu to sobie jakąś maseczkę z alg nawet zafunduję dla lepszego samopoczucia

Tak w ogóle to mieliśmy z M wyjechać na długi weekend do Skorzęcina, to jest takie miasto turystyczne "w mieście", jest tam b. fajnie,nad samym jeziorem, wszyscy znajomi jadą tylko nie my

, no ale cóz nadrobimy w przyszłym roku....mam nadzieję

.
Miłego dnia Mamuski i zyczę duuuuużo słoneczka;-)