reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

polianno ja na twoim miejscu pognalabym na kontrolne usg. U nas po stluczkach kobiety od razu biora na obserwacje, to bardzo wazna rzecz. Oczywiscie nie chodzi mi o to by cie straszyc - absolutnie - ale naprawde lepiej to sprawdzic i byc pewna. Z malutka na pewno jest wszystko w porzadku, ale zerknac warto :tak:

reklama
No nieee... styczniówki:eek:
ja naprawdę myślałam że 9 miesięcy to szmat czasu ale chyba tak nie jest jak się spędza je w tak doborowym towarzystwie jak Wasze:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

co do CC albo SN... nie jestem specjalnie za jakąś konkretną metodą porodu- ja po prostu chcę urodzić i już, bezpiecznie, bez komplikacji, żeby Cudkowi nic nie było... ale pewnie będzie CC ze względu na stan bioder... a chciałam SN... zobaczyć jak to jest, jakie to uczucie...
aha i lewatywa obowiązkowa, nie mam zamiaru zrobić klopsa na sali przy wszystkich:))))))))

Polianno stresująca sytuacja:baffled: myślę, że jak jechałas już na to kontrolne to możesz się jednak wybrać, zawsze to lżej na sercu:-) trzymaj się..

Bombusia wzięło mnie na lody... kojarzycie "Pinokio"? taki prosty długi lód w czekoladzie? dorwałam je wczoraj z Netto, jaka pychotaaaa... 4 zł za 12 sztuk:laugh2::rolleyes:

Shyla z pewnością wysłalaś juz prośbę do admina.. ehh:unsure:

Kasikz no świetnie, że dobrze wszystko, tylko ta szyjka... ale dobrze będzie, musi być:-):-):-)

Pajeczko no zarąbiaste te ogrodniczki... taki maluch to będzie pieknie wyglądał... swoją drogą -lubię facetów w ogrodniczkach.... bez koszulki mmm hhaha:rolleyes::laugh2::laugh2:

Kolumnea ja mam od 8 marca l4 i jeszcze nie zdążyłam odpocząć:eek: ale może Tobie się uda:rofl2:

Bogusia86 mnie przeziębienie zawsze bierze na lato jak sie wszyscy po zimie wychorują.. odpukać - w czasie tej ciaży jeszcze mnie wirusy nie łapały i mam nadzieję, że nie będą:-) może dlatego, że ja codziennie 2 cytynki wypijam z gorącą woda i miodem, Tobie też to polecam, pychota lemoniada i zdrowiutka jak nie wiem co...

ja dzisiaj mam troszke pracy, muszę wystawić na all 150 książek i pierdół od brata z czasów studiów teologicznych- tematyka: religia, rozważania, zabytki kościoła, pisma święte, skrypty, sympozja, nowenny, modlitwy, liturgie godzin, biografie świętych i ojców kościoła, tematyka Jana Pawła II, i wiele wiele innych.. długo by pisać.. wszystko to zalega w moje szafce dla Niuni więc czas najwyższy sie pozbyć...:rofl2:

jutro wizyta, juhuuuu:laugh2::laugh2::laugh2:

aha wczoraj miałam tak twardy brzuch, że ledwo siedziałam bo bolał od tego, cos jakby meeega wzdęcie, ale to nie to, bo wzdęcia nie było (hehe...)...-przepraszam, że dzisiaj pisze tak bezposrednio ale co tam... jutro powiem gienkowi... i powiem mu że szalenie bolą mnie biodra, za każdym razem wstanie do pozycji stojącej jest bolesne, i muszę chwile odczekać żeby móc ruszyć z miejsca..

Ostatnia edycja:
Polianno, ale nieciekawa sytuacja... jejku... :-( Ja bym na Twoim miejscu - dla świętego spokoju chociażby - pojechała na kontrolę... Trzymaj się... I dawaj znać, jak się czujesz...

Ciamajdka - 150 książek?? Wow, no to faktycznie cały dzień pracy przed Tobą ;-)

A ja po wczorajszym samotnym dniu (mąż cały dzień w pracy) dzisiejszy dzień z mężusiem :-D:-D:-D Szkoda tylko, że pogoda nie sprzyja spacerom i wycieczkom... Ale coś tam się zawsze zorganizuje ;-)

Miłego dnia życzę Wszystkim :-D

no a u mnie właśnie wychodzi słońce, i chyba mnie gdzieś poniesieee:) tzn. nas:p T. zaraz zrzuce z wyrka, bo co to jest, żeby spać do tej godziny:D
zjadłam już 3 lody, wypiłam lemoniade i zajadłam to jogurtem...

Nie martw się‼, mój też jeszcze śpi... ;-) A zjadłam sałateczkę wielowarzywną i zaraz pójdę pobuszować w kuchni za czymś słodkim :-D

:) chodż do mnie... mam chupa chupsa z gumą, kilogram wafelków w czekoladzie, budyń, kisiel, bitą smietanę, lody, jogurty, płatki czekoladowe... no czego dusza zapragnie:)

Mój też dalej chrapie :-) Ach Ci leniwcy :-D

Polianna
Mam nadzieję, że nic Wam nie jest, ale Ja też dla pewności poszła bym na kontrolne USG.

Ciamajda To się nasprzedajesz tych książek ;-)

Rozalka i Ciamajda Powodzenia jutro na wizytach :-)

reklama
Cayra a chodż!!!! ino uprzątne trochę... pomożesz mi przy all...:)

dziewczyny mam propozycję:)
zawsze interesowało mnie jak ktos wymysla swój nick i dlaczego taki, więc niech każda napiszę geneze swojego nicka co?

Ciamajdka- mi zawsze wszystko leci z rąk, czymś się obleję, albo ubrudzę, albo potknę o coś, dlatego Tobi mówi na mnie "moja Ty Ciamajdko:)", stąd ten oczywisty nick:))))))

Do góry