reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

reklama
Weszłam na profil Ciamajdki i wychodzi, że jest aktywna i nas przegląda ;-) Chyba Tobi chce nas pozdrowić :-D

Martuśka śliczne zdjęcia! Widać, że szczęśliwi na maksa :)

Ostatnia edycja:
Weszłam na profil Ciamajdki i wychodzi, że jest aktywna i nas przegląda ;-) Chyba Tobi chce nas pozdrowić :-D

Niekoniecznie tak musi być, jesli się nie wylogowała z BB, a on siedzi przy kompie to ona jest aktywna, tak było u mnie jak leżałam w szpitalu, jak M siadał do lapka to ja byłam aktywna, bo ja się nie wylogowuję całkowicie z BB, bo mam na paseczku i se od razu wchodzę. Tak mi wytłumaczył syn, ze to tak wygląda, bo ja się nie ZNAĆ.:no:
Choc może nie mam racji i rzeczywiście do nas napisze, byłoby b. miło:):-D

Pajeczko no to mnie zaspokoiłaś:) I jaka niegrzeczna dziewczynka byłaś po tym zabiegu nu nu:):):):happy2::eek:

Martuśka no śliczne foty... cacy cacy:):tak:oby tak zawsze, a i udanej imprezy na Juwenaliach:cool2:"zagibaj" tam za mnie:)

Dziewczyny!Dzięki za słowa otuchy z wczoraj.Ja zawsze w takich sytuacjach mówię sobie-innych spotykają straszniejsze rzeczy a te pieniądze,w końcu nie było ich aż tak dużo.Złożyłam wniosek na nowy dowód-urząd mam kilka ulic dalej to w każdej chwili mogę iść dowiedzieć się czy już jest nowy,na policji już też załatwiłam.No i nAjważniejsze-mam 4 małe istotki dla których mam po co żyć i nie załamię się zgubą jakichś tam pieniędzy.
I najważniejsze-mama dostała na pocztę meil o sprzedarzy nowych mieszkań,wszystko wykończone,tylko na jedną stronę okna,kuchnia bez okna.Ale cena,za 2 pok na parterze 100000.I pomyślała żebyśmy mogli takie kupić,ja z małymi i mężem byśmy tam zamieszkali a starsi zostaliby tu z babcią.Zobaczymy jak to będzie bo i tak nie znamy wszystkich szczegółów.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry