reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A widzicie nie zauważyłam :))) Dzięki za uświadomienie. Ja na razie nie myśle o skoczku bo mam za mało miejsca. Ale może kiedyś... :)))

Juz zapowiedzialam chrzestnym ze zrzute maja zrobic :)

Aza ja skoczka nie chce bo to dla mnie jak chodzik, dziecko wisi na genitaliach :| ale to moje zdanie ;) zebra się też obraca Dailymotion - Fisher Price Bounce And Spin Zebra Advert - a Film & TV video
no ta zebr jest super..
osobiście podoba mi się różowa , ale kupię to kolorową bo wiadomo.. ajk kolejny będzie chłopiec to nie będzie chciał na nią wsiąść:-pu nas oprócz zebry jet jeszcze takie coś ale ja wolę zebrę:-p:
Vtech Baby Bounce Time Turtle – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

A widzicie nie zauważyłam :))) Dzięki za uświadomienie. Ja na razie nie myśle o skoczku bo mam za mało miejsca. Ale może kiedyś... :)))

Kochana kiedys to Twoj maly nie bedzie chcial skoczka tylko bedzie wolal samodzielnie chodzic hehekup lepiej zebrePolecam

reklama
kujawsko - pomorskie , 70km od Ostródy , 140km od Lidzbarka Warmińskiego
a myslalam ze ja sama z kuj-pom ;)

mi wczoraj przyszlo zamowienie z allegro... dziecko mi sie zaczelo okropnie pocic pod normalnymi kocami, wiec kupilam mu cos takiego KOCYK ,KOC ,ZDROWY @100% BAWEŁNIANY@hit@wejdź (1048865177) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze zoltym. dzis zasnal bez problemu i nareszcie spi ponad 15-20 min. no i do tego furore zrobil walec :D WALEC EDUKACYJNY DMUCHANY -DO RACZKOWANIA BABY MIX (1048952590) - Aukcje internetowe Allegro
niby to dla starszych maluchow, ale maly ma taka frajde, ze wczoraj lezal z nim 1,5 godz w lozeczku i tak byl zajety, ze chodzilam sprawdzac czy wszystko ok :)

Do góry