reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

My na pewno sprawimy sobie to Fisher Price - zebra Skoczka K0317 cena 268.00 PLN Ale to na roczek, no chyba ze szybciej chodzic zacznie.

ale fajne ale cena mi się stanowczo nie podoba:tak::tak:

aa ja jeszccze zapomniałam o jednym dzisiejszym zakupie...
haha sombrero ... :-p no i od razu zatańczyła"akukaracza":-D

cudnie wygląda:-):-)

furore zrobil walec :D WALEC EDUKACYJNY DMUCHANY -DO RACZKOWANIA BABY MIX (1048952590) - Aukcje internetowe Allegro
niby to dla starszych maluchow, ale maly ma taka frajde, ze wczoraj lezal z nim 1,5 godz w lozeczku i tak byl zajety, ze chodzilam sprawdzac czy wszystko ok :)

my też mamy tego typu walec, i tak z głupoty z miesiąc temu mu go nadmuchałam i jest zachwycony gryzie go klepie, przewraca podnosi:-):-)

reklama
Fajny bujaczek, madelenka dostala slonia az piszczy jak na nim sie buja. Jedyny minus, to jeszcze nie potrafi sama na nim siedziec. Ale wszystko w swoim czasie.
aa ja jeszccze zapomniałam o jednym dzisiejszym zakupie...
haha sombrero ... :-p no i od razu zatańczyła"akukaracza":-D
Ona powinna w jakiejs rekalmie wystepowac... jest bombowa!

To ja suzkałam. Dzieki, będę obserwować :)))

Dziewczyny a co do tej zebry skoczek Fishera to ja tez miałam zamiar ja kupić ale jednak zdecyduję na to : FISHER PRICE SKOCZEK ZIELONA ZABKA+GRATIS s_k (1044420561) - Aukcje internetowe Allegro Jest lepsza bo oprócz skakania dziecko może się też obracać...
Fajne te skoczki... my malej kupilismy na dzien dziecka Skoczek fisher price, bardzo sie jejpodoba, ma fajne melodyjki i mozna jej zawieszac na palaku rozne zabawki dodatkowo moze sie obracac w rozne kierunki.. Ogolnie mala jest w niebo wzieta jak w tym siedzi.
[video=youtube;9TT0PAjwk4U]http://www.youtube.com/watch?v=9TT0PAjwk4U[/video]

Wiecie co, byłam w week na zakupach i sie podłamałam. Dla dziewczynek wszystko, dodam ze byłam w Świecie Dziecka w Markach i w Carefourze na Targówku oto co zaobserwowałam: wchodzę do Zary chcę zaszaleć a tam mnóstwo rzeczy dla dziewczynek, czapeczki, buciki, chusteczki itd a dla chłopców ani buciów, ani czapeczek, nic. Wchodzę do Wójcika a tam dla dziewczynek czapeczki, chusteczki, sukienusie itd. a dla chłopca 1 czapeczka na lato w jednym rozmiarze! W Świecie Dziecka to samo!!! Oszaleć można, nie mogłam mu kupic czapci na lato.

Pytam się czy będzie coś jeszcze z rzeczy na lato na głowkę: czapeczka, chusteczka itd. a one, ze nie...
Może to i dobrze, ze nie mam córy...zbankrutowałabym na te prześliczne ciuszki. Dla chłopców jest tego znacznie mniej.

a ja czapeczki kupuję na bazarku i są prześliczne, jakie sie tylko chce :-) i ceny nie z kosmosu :-)

no w sklepachdrogie te czapeczki..
ja upiłam tą chustę z daszkiem (żółtą co ma na zdjęciu) i dałam za nią 25 zł...
w szoku byłam że kawałek materiału kosztuje aż tyle bo wceśniej kupiłam śpioszki w "pepco" za 8zł....
choć nie żałuję bo Vi śicznie w niej wygląda:-D

ja za chusteczko-czapeczkę z daszkiem i czymś na ramionka dałam bagatela 27 zł........ :( Na targu u nas nic ciekawego nie widziałam.
ILEEEE??? :szok:
Ja za ta czapeczke "SAFARI"vel"LEGIA CUDZOZIEMSKA" tzn bejsbolowka z kawalkiem materialu na szyjke i ramionka (patrz zdjecia...) dalam całe 3EURO!!! :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry