reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
no czasami to kosmos jakiś , chciałam kupić Kubie jeździk Gåbil 5 i 1 Smoby Leker og babyutstyr - din lekebutikk på nett - RingoShop.no ale w PL kupię połowe taniej więc go sobie przywiozę w wakacje :tak: , a wogóle to jak jechaliśmy na święta do PL to się zorientowałam że zawsze stajemy na stacji paliw w Vestby :-):-):-) , tam coś jemy i jedziemy dalej :tak:
masz rację kupić i wysyłać to się nie opłaca

no czasami to kosmos jakiś , chciałam kupić Kubie jeździk Gåbil 5 i 1 Smoby Leker og babyutstyr - din lekebutikk på nett - RingoShop.no ale w PL kupię połowe taniej więc go sobie przywiozę w wakacje :tak: , a wogóle to jak jechaliśmy na święta do PL to się zorientowałam że zawsze stajemy na stacji paliw w Vestby :-):-):-) , tam coś jemy i jedziemy dalej :tak:
masz rację kupić i wysyłać to się nie opłaca
taki sam samochodzik bedziemy kupowac :p)

aniu a jaki jest u was przelicznik jeśli można wiedzieć??
za 1 NOK ile masz złotówek??
korona stoi różnie raz 0,49 a czasem nawet 0,52 , ja liczy przez pół ,czyli jeśli coś kosztuje 100NOK to jest to ok 50zł
taki sam samochodzik bedziemy kupowac :p)
strasznie mi się podoba :) a za miesiąc mamy zmienić mieszkanie więc będzie gdzie się nim poruszać :)

korona stoi różnie raz 0,49 a czasem nawet 0,52 , ja liczy przez pół ,czyli jeśli coś kosztuje 100NOK to jest to ok 50zł

strasznie mi się podoba :) a za miesiąc mamy zmienić mieszkanie więc będzie gdzie się nim poruszać :)
fajny tez jest z chicoo quatro ;] identyczne funkcje :) IMG_0616.jpg

no to w sumie jak masz taki samochodzik za 999 nok to 500zł za samochodzik??:szok:
u nas byłby taki po....w przeliczeniu jakieś 250 zł....:sorry:

co do smoczka.. to kilolkowi by się przydał, może mały zacząłby więcej jeść :tak:

Smoby berchet confort 431705 (1054927575) - Aukcje internetowe Allegro nawet taniej niż 250zł , między innymi dlatego jeździmy do PL samochodem ,dużo rzeczy sobie przywozimy których tutaj nie ma np ogórki kiszone , kapusta kiszona , kiełbasa , w większych miastach są polskie sklepy ale nie u mnie , więc co się da to przywozimy
może jak pójdę kiedyś do pracy to to się zmieni ale póki co żyjemy tylko z jednej pensji
Kasia ja się już zdecydowałam na ten :)

reklama
Smoby berchet confort 431705 (1054927575) - Aukcje internetowe Allegro nawet taniej niż 250zł , między innymi dlatego jeździmy do PL samochodem ,dużo rzeczy sobie przywozimy których tutaj nie ma np ogórki kiszone , kapusta kiszona , kiełbasa , w większych miastach są polskie sklepy ale nie u mnie , więc co się da to przywozimy
może jak pójdę kiedyś do pracy to to się zmieni ale póki co żyjemy tylko z jednej pensji
Kasia ja się już zdecydowałam na ten :)
no w pl jest po 199zł.. ale ja mówiłam z euro w przeliczeniu na pl....:-p
więc mnie tutaj by wyniósł tyle co 250 zł czyli prawie jak w pl.. bez róznicy cz kupię w IE czy w PL
u as też są polskie sklepy w większych miastach ale to mam 30 km ub 70km więc jeździmy tam bo cenynie są takie ...np ketchup e1,50 itp....;-) kiełbasa e7 za kg (tak przykłaowo bo są różne i różne ceny) ogórki kizone e1,99 więc taniocha...

Do góry