reklama
mama2010
Fanka BB :)
Paulinka ja jak najbardziej bede chciala karmic piersia, ale chcialabym uzywac laktatora i karmic butelka w nocy zeby nie mialo dziecko kolek w nocy bo te butelki co kupilam maja system antykolkowy. Poza tym jak wyjde z mala na spacer to tez bede brala mleko ze soba zeby karmic jak zglodnieje plus jak bede chciala wyjsc z domu to zeby moj L mog nakarmic sam 
paulinka109
mama2010 - no właśnie ja też myślę, ze właśnie przy takich okazjach będzie mi potrzebna butelka.. A mam pytanko, czy posłałabyś jakiegoś linka z tymi butelkami antykolkowymi bo pierwsze o takich słyszę
A faktycznie to jest skuteczne? Zapobiega kolkom picie z takiej butelki...?
Mysza - a tak z czystej ciekawości, dlaczego nie nastawiasz sie/nie chcesz karmić piersią...? Będziesz od razu używała mleka modyfikowanego?
Mysza - a tak z czystej ciekawości, dlaczego nie nastawiasz sie/nie chcesz karmić piersią...? Będziesz od razu używała mleka modyfikowanego?
Ostatnia edycja:
Mysza84
Ja wczoraj zdecydowałam ze kupimy to łóżeczka...W. nawet chciał od razu kupić ale nie mieli na stanie a z ekspozycji to ja nie chciałam.
Dziecięca Kraina.pl
Jest piękne i solidne.
Dziecięca Kraina.pl
Jest piękne i solidne.
Mysza84
Bez konkretnej przyczyny...po prostu w mojej łepetynie siedzi coś takiego że nie będę karmić i nie szukam na siłę jakiś usprawiedliwień.
Może się to jeszcze zmieni, ale na dzień dzisiejszy nie.
mama2010
Paulinka ja wczoraj kupilam dokladnie taki zestaw, z dostaway wyszlo mi 84zl, ale juz nie ma tej aukcji.
PHILIPS AVENT Butelki ~ Zestaw startowy ~ NEW! (1048208591) - Aukcje internetowe Allegro
Mysza wczoraj wlasnie sie zastanawialam jaka firme wybrac i wizualnie przez internet te Avent bardziej mi sie podobaly, Chcialam jeszcze sobie kupic laktator ale w sumie nie wiem czy bede miala mleko, przeciez tak tez sie zdaza wiec jak cos kupie pozniej.
PHILIPS AVENT Butelki ~ Zestaw startowy ~ NEW! (1048208591) - Aukcje internetowe Allegro
Mysza wczoraj wlasnie sie zastanawialam jaka firme wybrac i wizualnie przez internet te Avent bardziej mi sie podobaly, Chcialam jeszcze sobie kupic laktator ale w sumie nie wiem czy bede miala mleko, przeciez tak tez sie zdaza wiec jak cos kupie pozniej.
Mysza84
Zamówiłam wczoraj jeszcze tą pościel z bocianem :-) GLUCK POŚCIEL DRUKOWANA STORK 600 NI 4 CZ. (1050162056) - Aukcje internetowe Allegro i prześcieradło z tej samem serii z falbanką.
Na allegro wyszło mnie trochę taniej bo w sklepie zapłaciłam 378zł, a na allegro za to samo 310zł z przesyłką a widziałam tą pościel też na żywo i mi się właśnie bardzo podobała.
Więc mam już dwa komplety pościeli...może dokupię jeszcze jeden i same prześcieradła.
Czy macie może w necie upatrzone jakieś prześcieradła frotte godne polecania dla maluszka ? Czy mogą być np welurowe, bo ja sama dla siebie kupuję czasami takie welurowe z Andropolu i są milutkie...bardziej jestem z nich zadowolona niż z tych frotte.
Na allegro wyszło mnie trochę taniej bo w sklepie zapłaciłam 378zł, a na allegro za to samo 310zł z przesyłką a widziałam tą pościel też na żywo i mi się właśnie bardzo podobała.
Więc mam już dwa komplety pościeli...może dokupię jeszcze jeden i same prześcieradła.
Czy macie może w necie upatrzone jakieś prześcieradła frotte godne polecania dla maluszka ? Czy mogą być np welurowe, bo ja sama dla siebie kupuję czasami takie welurowe z Andropolu i są milutkie...bardziej jestem z nich zadowolona niż z tych frotte.
Ostatnia edycja:
paulinka109
Mysza - ja mam IDENTYCZNE łóżeczko dla mojego Skarba
) Tylko mamy ciemniejsze żeby pasowało do reszty mebli
Słodkie są te grawerowane misie 
mama2010 - jejciu faktycznie fajny ten zestaw... W zasadzie wszystko jest i kupuje się za jednym zamachem
Będę wypatrywać kolejnej takiej aukcji 
mama2010 - jejciu faktycznie fajny ten zestaw... W zasadzie wszystko jest i kupuje się za jednym zamachem
reklama