reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Pulinka ja się na karmienie piersią nie nastawiam, ale nawet jak będziesz karmić to jakaś jedna butelka na pewno Ci się przyda.

reklama
Paulinka ja jak najbardziej bede chciala karmic piersia, ale chcialabym uzywac laktatora i karmic butelka w nocy zeby nie mialo dziecko kolek w nocy bo te butelki co kupilam maja system antykolkowy. Poza tym jak wyjde z mala na spacer to tez bede brala mleko ze soba zeby karmic jak zglodnieje plus jak bede chciala wyjsc z domu to zeby moj L mog nakarmic sam :)

mama2010 też kupiłam butelki z aventu :-) choć ja to kupiłam też TT i Lovi ;-)

Ale TT to ja odradzam...jakieś takie badziewne się wydają mi.

mama2010 - no właśnie ja też myślę, ze właśnie przy takich okazjach będzie mi potrzebna butelka.. A mam pytanko, czy posłałabyś jakiegoś linka z tymi butelkami antykolkowymi bo pierwsze o takich słyszę :) A faktycznie to jest skuteczne? Zapobiega kolkom picie z takiej butelki...?

Mysza - a tak z czystej ciekawości, dlaczego nie nastawiasz sie/nie chcesz karmić piersią...? Będziesz od razu używała mleka modyfikowanego?

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj zdecydowałam ze kupimy to łóżeczka...W. nawet chciał od razu kupić ale nie mieli na stanie a z ekspozycji to ja nie chciałam.

Dziecięca Kraina.pl

Jest piękne i solidne.

Mysza - a tak z czystej ciekawości, dlaczego nie nastawiasz sie/nie chcesz karmić piersią...? Będziesz od razu używała mleka modyfikowanego?

Bez konkretnej przyczyny...po prostu w mojej łepetynie siedzi coś takiego że nie będę karmić i nie szukam na siłę jakiś usprawiedliwień.
Może się to jeszcze zmieni, ale na dzień dzisiejszy nie.

Paulinka ja wczoraj kupilam dokladnie taki zestaw, z dostaway wyszlo mi 84zl, ale juz nie ma tej aukcji.

PHILIPS AVENT Butelki ~ Zestaw startowy ~ NEW! (1048208591) - Aukcje internetowe Allegro

Mysza wczoraj wlasnie sie zastanawialam jaka firme wybrac i wizualnie przez internet te Avent bardziej mi sie podobaly, Chcialam jeszcze sobie kupic laktator ale w sumie nie wiem czy bede miala mleko, przeciez tak tez sie zdaza wiec jak cos kupie pozniej.

Zamówiłam wczoraj jeszcze tą pościel z bocianem :-) GLUCK POŚCIEL DRUKOWANA STORK 600 NI 4 CZ. (1050162056) - Aukcje internetowe Allegro i prześcieradło z tej samem serii z falbanką.
Na allegro wyszło mnie trochę taniej bo w sklepie zapłaciłam 378zł, a na allegro za to samo 310zł z przesyłką a widziałam tą pościel też na żywo i mi się właśnie bardzo podobała.

Więc mam już dwa komplety pościeli...może dokupię jeszcze jeden i same prześcieradła.
Czy macie może w necie upatrzone jakieś prześcieradła frotte godne polecania dla maluszka ? Czy mogą być np welurowe, bo ja sama dla siebie kupuję czasami takie welurowe z Andropolu i są milutkie...bardziej jestem z nich zadowolona niż z tych frotte.

Ostatnia edycja:
Mysza - ja mam IDENTYCZNE łóżeczko dla mojego Skarba :)) Tylko mamy ciemniejsze żeby pasowało do reszty mebli :) Słodkie są te grawerowane misie ;)

mama2010 - jejciu faktycznie fajny ten zestaw... W zasadzie wszystko jest i kupuje się za jednym zamachem :) Będę wypatrywać kolejnej takiej aukcji ;)

reklama
Mysza ja wczoraj tez ogladalam posciele na allegor ale jeszcze na nic sie nie zdecydowalam, ale chyba tez kupie rozmiar 135x90. dzis w pracy mam malo do roboty wiec bede zaraz znowu ogladala.

Do góry