reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ta żyrafka super, ale na kosz to chyba jeszcze z mały jest co?
coś mi się zdaje że dziecko musi już porządnie chodzić żeby sobie wrzucać piłki do kosza...:sorry:

Oczywiście ze narazie mały jest za mały ;D ale rzeczy na teraz ma mnóstwo a my inwetsujemy w przyszłość naszego małego koszykarza ;D rozkładamy zakupy na raty ;D

reklama
Moim zdaniem się opłaca - 15 funtów to ile zł ? Tak na ok 75 zł? A paczka ile moze wyniesc? tez 50 zł? Więć suma sumarum i tak taniej, bo w sklepie nówka 350zł, na allegro 260 zł (bez przesyłki).
no dziunka trochę się mylisz....;-)
jak patrząc np w przeliczeniu z funtów na euro
to zabawka kosztowałaby ok 75zł a przesyłka 130zł:-D bo u nas jest pacxzka za 33e ale nie jestem pewna czy w UK tak samo
Oczywiście ze narazie mały jest za mały ;D ale rzeczy na teraz ma mnóstwo a my inwetsujemy w przyszłość naszego małego koszykarza ;D rozkładamy zakupy na raty ;D
to my też takrobimy , jak chcemy kupić małej huśawkę to ni kupujemy dla niemowląt tylko juz chcemy kupić tką którą można prezmontowac już jako dla starszaka:tak:

No możliwe, po prostu gdzieś mi się o uszy obiło że wcale tak drogo nie jest, jeszcze w zależności jak wysyłasz. No ale taka zebra to już paczka będzie a nie list polecony :-D:-D

O znalazłam np ze za 1 kg = 1 funt. Są rózne firmy przewozowe. Paczki są już po 2 dniach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hahaha, a Katrenki i Klaudzia udają że nic nie widzą :D
nic nie udaje dopiero tu zajzalam i patrze co wy tu knujecie...hahahahahaahha ja niestety autem nie jade, sama teraz obladowalam mojego kuzyna ktory jechal mlekiem pampkami itp itd zebym nie musiala kupowac jak juz bede w pl.... faktycznie sa takie przewozy, ze £1 za 1kg ale nie wiem czy nie ma tam jakiegos min limitu kg.... ja moge wam kupic i wyslac ale jak doliczyc koszt przeslania kasy i przesylke to nie wiem czy wam sie oplaci....

reklama
Hahaha, a Katrenki i Klaudzia udają że nic nie widzą :D
hahahaha

nic nie udaje dopiero tu zajzalam i patrze co wy tu knujecie...hahahahahaahha ja niestety autem nie jade, sama teraz obladowalam mojego kuzyna ktory jechal mlekiem pampkami itp itd zebym nie musiala kupowac jak juz bede w pl.... faktycznie sa takie przewozy, ze £1 za 1kg ale nie wiem czy nie ma tam jakiegos min limitu kg.... ja moge wam kupic i wyslac ale jak doliczyc koszt przeslania kasy i przesylke to nie wiem czy wam sie oplaci....
a ile przesylka moze jakos do jednej by sie oplacalo a tu by rozesłała ? czy jak ? haah ;P albo tego bagazowego ;-) kurde no :p ale napaliłam sie :)

Do góry