Kasiiula
mamusia Pawełka :)
i co pisał ktos ??Ktoś pisał?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i co pisał ktos ??Ktoś pisał?
ja mam ten drugi,..Mam pytanie co sadzicie o tych bujaczkach ktory leprzy
http://www.allegro.pl/item1049858126_lezaczek_fisher_price.htmljest
chce malemu kupic i nie wiem ktory
FISHER PRICE LEŻACZEK POZYTYWKA WIBRACJE GWARANCJ (1062546343) - Aukcje internetowe Allegro
ten jest nowy
przecież można go przerobić na krzesełkoja mam ten drugi,..
ale moja mała już z niego wyrastawięc nie wiem po co teraz chcesz kupować taki bujaczek??
![]()
przecież można go przerobić na krzesełko![]()
mój ma blokadę żeby się nie bujał i pałąk nie dość że łatwo się odchyla to można go szybko ściągnąć-dokładnie tak jak Kingula napisałanie da się , wiem że na obrazku masz 3 mozliwości , ale zauważ że 1 i 3 to to samo, tyle że dziecko siedzi twardo tyłkiem, ale jak tylko się poruszy to się buja cały czas, wiem bo to mam....
jedynie możesz mieć pozycję leżącą jak dla tego bobasa co leży , albo "siedząco-bujającą" jak to starsze dziecko się oprze to poleci do tyłu
lepiej kupić jakies solidniejsze krzesełko, później ,
bo tu tylko dziecko zmęczy plecy nie mogąc się oprzeć swobodnie