reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

mój ma blokadę żeby się nie bujał i pałąk nie dość że łatwo się odchyla to można go szybko ściągnąć-dokładnie tak jak Kingula napisała :)
Ania Twój..
ale ten co ona z F-P pokazała nie ma bo mam taki włansie bez blokady z tyłu, z przodu mam blokadę żeby służył jako leżaczek i nie bujnął się do przodu z dzieckiem , ale z tyłu nie ma...
no przyjżyjsię sama, wiem co mówię:tak: zobacz jak to dzecko siedzi na końcu to tarsze ... z tyłu żadnej podpórkiani blokady,
a kingula pokazała inny który ma te blokady z tyłu co widać n zdjęciu
FISHER PRICE LEŻACZEK POZYTYWKA WIBRACJE GWARANCJ (1062546343) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ja juz zapomnialam,ze mialam lzaczek i szczerze mowiac nie bardzo widze sens w kupowanui go teraz...jak dzieciaczki zaczynaja raczkowac to ostatnia rzecz na jaka maja ochot to lezec czy siedziec....ale wasz wybor ja sie nie wtracam;-)

Kamcia a ten trójkącik z tyłu nie powoduje zatrzymania??
Katrenki mój to leniuch poza tym często go karmię w leżaczku , albo go sadzam jak coś robię i on się bawi , myślę że wszystko zależy od tego ile by dzieciaczek spędzał w nim czasu

Kamcia a ten trójkącik z tyłu nie powoduje zatrzymania??
Katrenki mój to leniuch poza tym często go karmię w leżaczku , albo go sadzam jak coś robię i on się bawi , myślę że wszystko zależy od tego ile by dzieciaczek spędzał w nim czasu
niee:no::no::no:
on jest tylko p to chyba żeby utrzymać nóżci , co by się na boki nie rozkrakał:-D
dziewczyny też twierdzą jak ja że nie ma teraz sensu kupować takiego fotelika;-)
będzie dziecko ciut starsze się kupi jakieś wybajerzone krzesełko;-):tak:
a teraz dajmy im pobiegać:-D

może myślałabym podobnie jakby mój chociaż sam siedział ;-) a póki co to jak coś robię to wolę go posadzić w leżaczku lub huśtawce albo krzesełku , bo jak go posadze na ziemi to on się moment nudzi i krzyczy a tak to mam na niego oko :tak:
myślę że decyzję i tak powinna podjąć sama arwen czy go naprawdę potrzebuje czy nie ;-)

no ja rozumiem, ze nie wszystkie dzieciaczki jeszcze ladnie siedza czy raczkuja ale dziewczyny jak tylko zaczna to wierzcie mi, ze mozecie zapomniec o lezaczku wtedy, a stanie sie to napewno niebawem przeciez :-) zainwestowala bym lepiej w krzeselko, ktore napewno dluzej posluzy.... sa przeciez takie z pochyleniem dla wlasnie nie siedzacych calkiem maluszkow ale to wasze pieniadze, chcialam sie tylko podzielic doswiadczeniami jako mama dziecka raczkujacego i siedzacego samodzielnie;-)

Ania ja tez mala na poczatku karmilam w bujaczku, ale to bylo troche niepraktyczne ze wzgledu na to, ze latwo bylo go ubrudzic, a gorzej z czyszczeniem.....;-) nie neguje lezaczkow, bo to super sprawa, przeciez sama uzywalam chodzi mi tylko o to czy warto wydawac kase na cos czego dlugo nie pouzywacie, czy nie lepiej pomyslec o alternatywie :-)

Ostatnia edycja:
masz rację , ja to chyba mam wszystkie możliwe rzeczy do siedzenia dla mojego malca :), ostatnio nawet kupiłam nakładkę na krzesło i już się nie mogę doczekać aż będzie sam siedział , bo krzesło do karmienia mamy pożyczone 20100604002.jpg

reklama
Do góry