reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Hej Kobietki
Siedzę sobie sama w domku, bo mąż musiał wyjechać w ważnej sprawie i będzie dopiero wieczorem. I mam ogromną ochotę na truskawki (za sprawą Bombusi) i tak mi się nie chce po nie wyjsc,,,, (jak jechałam od rodziców to widziałam babeczke z koszyczkami), no ale co... chyba będę musiała wyjść.
Fiuu gratuluję udanej wizyty:) a pomiarami nie zanudzasz, wiesz pewnie każda z nas sobie porównuje;) moje maleństwo chyba też już główką uciska na dół, więc czasami mam różne bóle ... wytrzymamy:)
Lea28 tez tak czasami mam, że w nocy nie mam siły się obrócić -jest to trudne i bolesne, ale to tylko w nocy, jak w dzień chodze i funkcjonuję normalnie to wszystko jest ok
Polianna tak jak wyżej, musimy dać radę z tymi bólami:) wynagrodzeniem będą nasze kochane dzidziusie:)
MIlusia83 wow, jestem pod wrażeniem 2h u lekarza, co tam można tyle robić, to chyba w wizytę wliczona jest kawka + ciasto;) a swoją drogą to na pewno dokładny i solidny taki lekarz...
Nie martw sie morfologią, ja tez tak mam, moja mama radzi, abym w ogóle tego żelaza nie jadła, bo jak moje rodzeństwo (bliźniaki) się urodzili to mieli niską hemoglobine i lekarz faszerował ich żelazem - po miesiącu wyniki prawie nic się nie polepszyły - a gdy mama odstawiła żelazko i zaczeła robić soki w sokowirówce (burak, marchewka, jabłko) i dawała im codziennie po 2 łyżeczki to wyniki z dnia na dzień były zaskakujaco lepsze.... wierzmy w naturę, bo te chemiczne witaminki nie zawsze pomagają... nie każdy organizm je akceptuje
Ciamajdko... wow, faktycznie uczuciowa z cebie babeczka....bb uzależnia - ja też każdego dnia wyczytuje co napisałyście, jestem ciekawa co tam u was, i myślę, że po porodzie zostanę...
bombusia u nas truskawki 1kg po 16zl chyba ://///

no właśnie iść czy nie iść po te truskaweczki, oto jest pytanie, tak mi się nie chcę bo jestem już po domowemu, ale chyba się szybko przebiorę i przejdę....

reklama
Hej dziewuszki :-) dzień strasznie nudny blee. Byłam w kościele i oczywiście stało a teraz skutki strasznie bolący kręgosłup :-(
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

Ciamajdka to widzę urodziłaś się w moich rejonach :-p w Gryfinie ostatnio leżałam w szpitalu :sorry2: a tą piosenkę uwielbiam! :-) refleksja niesamowita - zawsze możesz na nas liczyć :tak:

milusia83 gratuluje udanej wizyty i dużego dzidziusia :-)

Posiedziałam w wannie, ale ja sie lenię, wiecie??? normalnie rozpusta...jakby życie wokół nie istniało, nawet jeść mi się nie chce zrobić...
Teraz piję ulubioną cytrynkę z wodą.. i biorę się za zakupy pierdółek na all..

Polianna pewnie zgłębia Chmielewską, Pajeczka wcina kolację szpitalną, cayra siedzi pod kołderką, ehtele pewnie juz patrzy jak młoda para bierze ślub...
Bombusia udała się fasolka?

Milusia ale Ty masz sny!! :-D

Monia daleko od morza jesteś?

czytałyście zapis rozmów z Tu-154? http://www.mswia.gov.pl/portal/pl/2/8507/Transkrypcja_rozmow_zalogi_samolotu_Tu154_M.html

Ostatnia edycja:
jestem już z powrotem, ale moje wyjscie sie nie udalo, Pani z truskawkami juz nie bylo:(( no i co, ugotoje sobie kalafior na kolacje...

ciamajdko ja czytalam te zapisy rozmow wczoraj, jak dla mnie sa malo wiarygodne i uwazam ze nie powinny byc ujawnione ....

Ciamajdko ja też się lenię, poprostu kanapa oblegana, a w TV nic nie ma ciekawego, w ogóle wszyscy dziś sie u mnie lenią oprócz Alanka, aktywnie fika co chwilę:tak:
Ola truskawki 16 zł :szok::szok:jejkuś toż to złodziejstwo, może staniały. U nas wczoraj były po 6 zł, ale mój Adrian widział po 4,40 zł, no a dziś po piątaku.:-)
W nocy tez mi jest cięzko się przewracać z boku na bok, mam wrażenie, ze w brzuchu mam wieeelki głaz, ale w dzień jest ok
Ciamajdko fasokla pyyyszotka, ale teraz mam rewolucję wiesz jaką??? hi hi
Ola kalafior też mniam mniam:)

U nas przeszła duuuża ulewa, tak jak sie spodziewałam, ale już wychodzi słoneczko:happy2:

wiecie co, poczytałam sobie na czerwcówkach oraz lipcówkach watki odnośnie wagi... myślałam, że 10kg w 29 tygodniu to nie bardzo dużo, ale teraz zmieniam zdanie.... one tam większosć grubo po 3o mają po 10.... 35 tydzien 9kg -10kg i tak większość.... o mamciu.... to ciekawe jaka ja jeszcze urosnę... ja już nie chcę....

ciamajdko od działki mamy kilometr cały czas prostą spacerową drogą, ale sama na takie wędrówki nie bedę się wypuszczać czekam aż mąż skończy przykręcać szafki w kuchni i obiecał że jakiś spacerek na zachód słońca może zdążymy zaliczyć :)

u mnie wczoraj truskawki były za 12 zł.bo kupowałam na drogę:)
bombusia współczuję pogody:( ale jak byłam tu w zeszłym roku na Boże ciało to całe 4 dni siedzieliśmy w domku bo tak lało i wiało:) więc w tym roku chyba zasłużyłam na tą pogodę.

ola nie przejmuj się z tą wagą ja chyba gabarytowo to byłam przed ciążą tak jak ty ,na plusie mam już pewnie więcej niż 10 kilo i za bardzo tym się nie przejmuje,gin powiedział że będzie masakra jak będę tyła więcej jak 3 kilo na miesiąc więc jest git, jeszcze ani razu od niego nie usłyszałam że za dużo przytyłam, wizytę mam za tydzień to wejdę znów na wagę:(

Ostatnia edycja:
wiecie co, poczytałam sobie na czerwcówkach oraz lipcówkach watki odnośnie wagi... myślałam, że 10kg w 29 tygodniu to nie bardzo dużo, ale teraz zmieniam zdanie.... one tam większosć grubo po 3o mają po 10.... 35 tydzien 9kg -10kg i tak większość.... o mamciu.... to ciekawe jaka ja jeszcze urosnę... ja już nie chcę....

Kurcze nie dobijaj mnie Ola, bo ja też 10 na + a do końca jeszcze ho ho i mam polegiwać oooo, ale od września dieta na maxa!!!

Monia do niedzieli to na pewno się wymiziasz jeszcze w piasku plażowym, sssuper masz, obyś miała pogode, u nas w kratke

Bombusia a najlepsze jest to, że wcale się nie obżeram... no ale cóż... mam nadzieję, że już dużo nie przytyjemy...

reklama
Do góry