reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jeszcze nie BO NIE MOGE ZDECYDOWAC JAKAAAAAAAAAAA !!!!!!!! :p ale napewno bede

jaki twoj typ ???

czytalam komentarze dziewczyny pisały ze w realu ładniejsze niz na fotkach !!
domino , ulka i czarna mamba jakby była z innego materiału to bym się nie zastanawiała, no ale nie wiem czy się w końcu zdecyduje bo mają krótkie uszy a ja torby tylko na wózek zakładam , muszę się jeszcze zastanowić

domino , ulka i czarna mamba jakby była z innego materiału to bym się nie zastanawiała, no ale nie wiem czy się w końcu zdecyduje bo mają krótkie uszy a ja torby tylko na wózek zakładam , muszę się jeszcze zastanowić
ja pisalam z ta dziewczyna prv i pytalam czy mozliwosc jest doszycia dodatkowej dluzszej abym na wozek załozyla mowila ze nie ma porblemu tylko ze zalezy jaka bo nie wsyztskie materialy ma dlugie ;]

dziewczyny !!!! chce kupic dla Pawełka do kąpieli jakieś zabawki ... nie wiem co ... macie pomysły moze cos sprawdzonego ??

IMG_0245.jpgIMG_0255.jpgIMG_0249.jpgIMG_0246.jpg

Kaczka do kapieli u nas jest zawsze i budzi zainteresowanie + ksiazczeka do kapieli

Dziewczyny ja zbieram sie do zakupu wozka spacerowego od x-czasu. Pomagałyscie mi w szukaniu za co dziekuje- ja w koncu sie zdecydowałam i chce xlandera XA. Przymierzyłam małego, etna ma i jest zadowolona , poza tym lekko sie prowadzi- nie to co mój.Zastanawiam sie nad uzywanym - na allegro niektóre niamal niezniszcone. Tylko mało ludzie spuszczaja z ceny, A jak mam dolozyc 100 , czy 200 zł to wole nowy:tak:

reklama
Kaczka do kapieli u nas jest zawsze i budzi zainteresowanie + ksiazczeka do kapieli

Dziewczyny ja zbieram sie do zakupu wozka spacerowego od x-czasu. Pomagałyscie mi w szukaniu za co dziekuje- ja w koncu sie zdecydowałam i chce xlandera XA. Przymierzyłam małego, etna ma i jest zadowolona , poza tym lekko sie prowadzi- nie to co mój.Zastanawiam sie nad uzywanym - na allegro niektóre niamal niezniszcone. Tylko mało ludzie spuszczaja z ceny, A jak mam dolozyc 100 , czy 200 zł to wole nowy:tak:

ja mam xlandera xa (to ten na 4 kolkach?) i na lato troche zaluje bo ciezki jak cholera (do auta jak mam go wsadzic to wymiekam) no i tez nie podoba mi sie to ze nie mozna dziecka przodem do siebie posadzic:/ poza tym mam pompowane kola ktorym ciagle powietrze troche schodzi a wtedy ten wozek ciezko sie prowadzi...tyle z negatywow;) ale ogolnie ok, jednak na nastepne lato (bo zima wozek jest super) kupie jakas "parasolke" 5kg;)

Do góry