reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kasiula pytałaś kiedyś czy te nasze "pojazdy" można sterować tą rączką , więc pojeździłam trochę po dywanie i powiem Ci że da się chociaż kołami nie skręcasz , gorzej jak już zdejmiesz tą górną osłonkę (ona póki co blokuje kierownicę) i maluch będzie sam mógł kręcić , ale to dopiero za jakiś czas ;)

reklama
Kasiula pytałaś kiedyś czy te nasze "pojazdy" można sterować tą rączką , więc pojeździłam trochę po dywanie i powiem Ci że da się chociaż kołami nie skręcasz , gorzej jak już zdejmiesz tą górną osłonkę (ona póki co blokuje kierownicę) i maluch będzie sam mógł kręcić , ale to dopiero za jakiś czas ;)
Ja sie pochwale, ze moje cudo mam przednie centralne koło skrętne, ktore umożliwia takie manewry bez problemu. Skręcam nim o 360 stopni stojąc w miejscu. Ale i tak uwazam, ze koszty są zbyt wygórowane, w stosunku do takich zalet. Chociaz pojazd cyniarski :)))) Ale i tak mi wstyd, bo miałam być odpowiedzialną mamą!

Ja sie pochwale, ze moje cudo mam przednie centralne koło skrętne, ktore umożliwia takie manewry bez problemu. Skręcam nim o 360 stopni stojąc w miejscu. Ale i tak uwazam, ze koszty są zbyt wygórowane, w stosunku do takich zalet. Chociaz pojazd cyniarski :)))) Ale i tak mi wstyd, bo miałam być odpowiedzialną mamą!
no to wypasiona ta fura ;-) , nie ma się co wstydzić trzeba się tylko cieszyć że możesz sobie na to pozwolić

Dziewczyny, które maja zebre skoczka FP powiedźcie, czy ona coś mówi bo nie wiem czy mam się patrzec na to czy z Angli czy nie?

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry