reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Karincia - w normie :-)
Adas mial 9100 2 tyg temu i było oki

co do wymiotow to Adas miał juz dwa razy wieczorem chlustające i do tej pory nie wiem od czego, straszne to było
wyczyścił sobie wtedy całkowiecie zoładek
a nowego nic nie dawałam

reklama
No a my wracamy do diety bezmlecznej:((Po problemach z receptami chciałam go przezucic z Bebilonu Pepti na zwykły Bebilon od razu kupy zielon i brzydkie:((Po odstawieniu zwyklego Bebilonu kupka normalna wiec wracamy na diete:(
Nasza waga troche spadła odkad raczkuje nie ma zbytnio czasu na jedzenie no i chimeruje z mlekiem nie bardzo chce pić, mamy 11kg wzrost duzy 84cm

malbertko, Alusia "dobrze wygląda" hihi:) nawet się zdziwilam, bo pamiętam jak się martwiłaś czy jej Twoje mleczko wystarcza i takie tam; a tu taka pannica wałkowana wyrosła:)
a Miłoszek to wysoki chłopak, no no!

A my dziś byłyśmy na szczepieniu i bilansie. Młoda waży 11800g i ma 75 cm wzrostu(mierzone na stojąco do miarki na drzwiach, a nie tak jak do tej pory centymetrem po ciele).
Mamy spróbować dać łyżeczkę jogurtu albo serka i zobaczyc jak młoda zareaguje. A poza tym wsio ok:-)

reklama
Dominiczka to słusznej postury jest królowa Zofia :) Bo już myślałam że królowa Antonina tutaj odstaje od reszty dzieci. Ale widzę, że jest wsio ok :)

Do góry