reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zasiłek dla samotnej matki ?!

Ola nie wiem jak jest teraz bo nie korzystam z zasiłków nawet z funduszu alimenty mi się nie należały mimo przyznanych alimentów bo założyłam nową rodzinę,Przepisy w MOPSie zmieniają się co chwile.
Z tego co piszesz wygląda,że do wszystkiego potrzebny jest jest wyrok o alimenty.

reklama
wiem jak ja mialam, musialam oddac sprawe zeby cokolwiek dostawac.
a jak skaldalam po zasadzonych alimenatch wniosek o rodzinne to sie pozniej okazalo ze za czas trwanai sprawy oddawalam rodzinne bo to mi sie nei nalezalo.

Witam, Jestem w 7 miesiącu ciąży właśnie skończyła mi się umowa w pracy która została przedłużona do dnia porodu. Mieszkam z rodzicami i narzeczonym, nie bardzo orientuje się o jakie zasiłki mogę się ubiegać po urodzeniu dziecka bo po porodzie zostanę bez żadnych środków pieniężnych. Z góry dziękuję za odpowiedz

Witam, Jestem w 7 miesiącu ciąży właśnie skończyła mi się umowa w pracy która została przedłużona do dnia porodu. Mieszkam z rodzicami i narzeczonym, nie bardzo orientuje się o jakie zasiłki mogę się ubiegać po urodzeniu dziecka bo po porodzie zostanę bez żadnych środków pieniężnych. Z góry dziękuję za odpowiedz
a mozesz mi powiedziec jaką jestes samotka matka mieszkajac z narzeczonym?????
bo samotna matka to chyba ta co musi wychowac dziecko sama,nie tak???
po urodzeniu dziecka mozesz skladac o rodzinne i becikowe tylko

a mozesz mi powiedziec jaką jestes samotka matka mieszkajac z narzeczonym?????
bo samotna matka to chyba ta co musi wychowac dziecko sama,nie tak???
po urodzeniu dziecka mozesz skladac o rodzinne i becikowe tylko
Według prawa to jest samotną matką bo nie ma ślubu,ale o zasiłek dla samotnej matki nie może się ubiegać lecz o becikowe i rodzinne.

reklama
Do góry