reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny, ma któraś z was dla córeczki takie rajstopki ze spódniczką ? Fajnie to wygląda na dziecku ?

nie wiem czy fajnie ale ostatnio macalam w sklepie (a wczesniej widzialam na allegro i sie ciutek napalilam)... cale szczescie ze nei kupilam via net, bo ta spodniczka u dolu ma rant a'la sciagacz i to cos wywija sie chamsko na zewnatrz. Wyglada naprawde tandetnie i kiepsko. Nie wiem czy wszystkie tak sa zrobione ale to byly takie: DISNEY RAJSTOPY ZE SPÓDNICZKĄ KUBUŚ 92/104 HURT (1289772643) - Aukcje internetowe Allegro

a dlaczego????co z nimi nie tak??
canpol też robi dla lovi artykuły i sa droższe
ja mam z canpola nikapki i kapki
twierdzi, że w badaniach poszczególnych partii wychodzi że często spotkać można silne toksyny i częto wycofują je z hurtownii bo badają wyrywkowo, ale wszystkich nie wycofają. Importerzy mogą sprowadzać bo według papierów jest wszystko ok dopiero po szczegółowym badaniu okazuje się, że nie do końca :( i dlatego mogą tylko poszczególne partie wycofywać.

reklama
Do góry