Kasiiula
mamusia Pawełka :)
są gumowe dla mniejszych dzieci i na poczatek a dla wiekszych są plastikowe uchwyty plastikoweSzok z tym sanepidem :O
A powiedzcie mi bo wiem że do butelek aventu są uchwyty i ustniki, ale są ustniki plastikowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
są gumowe dla mniejszych dzieci i na poczatek a dla wiekszych są plastikowe uchwyty plastikoweSzok z tym sanepidem :O
A powiedzcie mi bo wiem że do butelek aventu są uchwyty i ustniki, ale są ustniki plastikowe?
a pokaz linkaKasia ja polecam niekapek Nuka
Dziewczyny, ma któraś z was dla córeczki takie rajstopki ze spódniczką ? Fajnie to wygląda na dziecku ?
twierdzi, że w badaniach poszczególnych partii wychodzi że często spotkać można silne toksyny i częto wycofują je z hurtownii bo badają wyrywkowo, ale wszystkich nie wycofają. Importerzy mogą sprowadzać bo według papierów jest wszystko ok dopiero po szczegółowym badaniu okazuje się, że nie do końcaa dlaczego????co z nimi nie tak??
canpol też robi dla lovi artykuły i sa droższe
ja mam z canpola nikapki i kapki
hmmmm nie wiemKupiłam dziś ten ustnik plastikowy i uchwyt do butelki. I mam pytanie : czy przez niekapek przejdzie mleko 2R?