reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka a ta zabawka co Ci sie rozwalila po 2tyg byla firmowa??wiesz fp ma wytrzymale zabawki Kacper wali roznymi o ziemie i sa cale:-) zebr jest tez bardzo wytrzymala Majka wazy ok16kg i zebra daje rade:-)

Marta super te klocki ja mam takie jeszcze po M jakbyl maly tylko kolorkow juz nie maja:-)

A nie , nie firmowa. Mam słonia z FP i faktycznie, żył 3 lata a różne historie przeszedł, na 4 rok niestety zdechł, bo się w deszczu wykąpał :D

Co do bidonów to tak jak Ilona powiedziała są TYLKO do zimnych napojów i nie nadają się do kakao czy mleka bo syf w rurce zostaje. Ale do zimnych napojów SUPER :)

Spójrzcie, ciekawe jak na żywo, cena, kusząca :) http://allegro.pl/fisher-price-muzyczny-stolik-edukacyjny-gratis-i1296776540.html

Ostatnia edycja:
reklama

Dziunka tu w nazwie aukcji jest FP, ale to chyba nie ejst FP więc ja bym sprawdziła czy to nie jest bardzo głośne, bo zauważyłam że te zabawki niezbyt znanych firm czasami ryczą jak szalone.
Mi się podobają te stoliki Chicco, może pojadę jutro albo w weekend z Alicją do galerii, tam jest sklep chicco i zobaczymy czy ją zainteresuje....

Dziunka tu w nazwie aukcji jest FP, ale to chyba nie ejst FP więc ja bym sprawdziła czy to nie jest bardzo głośne, bo zauważyłam że te zabawki niezbyt znanych firm czasami ryczą jak szalone.
Mi się podobają te stoliki Chicco, może pojadę jutro albo w weekend z Alicją do galerii, tam jest sklep chicco i zobaczymy czy ją zainteresuje....

Agrafka ten stolik ma logo na stoliku Fp... ale mi sie nie podoba za bardzo...malo kolorowy.. a ten chicco co Ania ma super jest

Dziewczyny, czy któraś z was ma może taki termofor bez wody dla malucha - chyba w środku są pestki wiśni. Czy można go podgrzewać w piekarniku czy tylko w mikrofali? Długo trzyma ciepło ?

dziunka ten stolik mial Pawelek ale oddalam go dalej bo tylko stal, pawel bawil sie nim na poczatku a potem omijał. Nic tam nie ma ciekawego do zabawy takie tam moim zdaniem nieprzemyslana, ale ladnie wyglada

Dzisiaj kupilismy ten niekapek; http://www.bobomarket.pl/produkty-d...im-ustnikiem-170ml-dr-brown-s,27590946,1.html
1294621966

a zauroczył mnie ten ze słomką moze zamowie: http://allegro.pl/momma-kubek-ze-slomka-250-ml-9m-gratis-i1289254259.html
1289254259

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry