reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Etna w almie widziałm swieczki, czapeczki, serpentyny. jak nie bedzie dzis padac to wybadam co jeszcze, a czego szukasz?
Daj linka na te posciel?my mamy dwie zmiany poscieli i pora na cos nowego.. i juz zrezygnuje z baldachimu .

reklama
etna śliczna ta pościel :tak:
agrafka mojemu nie przeszkadza w zabawie to że stolik jest niski ,czasami przy nim stoi czasami siedzi a czasami po prostu mu kładę blat na podłodze i się bawi ;-)

my chyba kupimy Kubie w ramach prezentu urodzinowego DVD do samochodu żeby mu się nie nudziło w podróży

Aniu my tez chcemy kupić DVD bo to fajny bajerek. Nawet później jak sie jest w gościsch i dziecko się nudzi to mozna zapodać. Niestety zakup odwleczamy na nastepny rok bo w tym już starczy wydatków :)))

Dziewczyny nieglugo mnie szlag trafi!!!! Ciagle cos mi sie psuje. Tym razem poszedl mi ekran w laptopie i mam podlaczony pod maly telewizor laptopa teraz zeby cos widziec... masakra.... ciagle cos musze kupowac a na co nie mam przeznaczonej zadnej kasy :-(

My mamy DVD samochodowe, ale .... nie jest wykorzystywane... starszej dziadki podarowali, niestety ona z ruchliwych dzieci, więc w trakcie oglądania potrafiła wyjąć płytkę, kopała w DVD nogami... także na razie DVD jest niewykorzystywane....
Większy ekran mamy w laptopie w kiedy gdzieś jedziemy, to sprawdza się bardziej...

Dzis troche pochodziłam po sklepach z zabawkami i jestem przerazona cenami. Wozek dla lalek-jakas tandeta 180zł, kubus puchatek opowiadajacy bajki 225zł (na allegro ten sam 130zł) , miś uczacy 225zł (na allegro pewnie dużo tańszy) , dzbanek i filiżanki 120zł , zabawkowa kuchnia 180zł i wzwyż . Jestem przerażona

No niestety. Ja widziałam po zabawkach w auchan jaka przebitka. W Smyku jakaś zabawka np po 150 zł, w auchan na sklepie 130 zł, a na allegro 100 zł. A to tylko przykład, przebitki są różne.

mam sanki, takie ladne jak na zdjeciu :)))
teraz czekam na posciel o taka:

Prześliczna!

Dziewczyny z trojmiasta gdzie mozna kupic rozne pierdołki na roczek???? moze wiecie? moze sa w jakims sklepie sieciowym co? bylabym wczieczna za jakas podpowiedz

Ja na allegro szukam.

My mamy DVD samochodowe, ale .... nie jest wykorzystywane... starszej dziadki podarowali, niestety ona z ruchliwych dzieci, więc w trakcie oglądania potrafiła wyjąć płytkę, kopała w DVD nogami... także na razie DVD jest niewykorzystywane....
Większy ekran mamy w laptopie w kiedy gdzieś jedziemy, to sprawdza się bardziej...

No ale jak , siedząc w foteliku?

dziewczyny pamietacie jak kiedys pisalysmy o tej zebrze fishera, zastanawiam sie czy kupila ja ktoraj z was? mala ma ja dostac na roczek i zastanawiam sie jak w praktyce sie sprawdza....?
Fisher-Price Bounce & Spin Zebra - Tesco.Direct

Katrenki ja kupuje. Maly wyprubowal w sklepie i byl w niebowziety!!!!! Stopami ledwo dotykal ziemi ale dorosnie a Twoja Amelka to mysle ze juz spokojnie bedzie mogla na niej skakac ;-) Jak dla mnie bomba, Oli wychodzac ze sklepu sie poplakal bo chcial siedziec na zebrze ;-) Tyle ze ja kupuje uzywana bo taniej wychodzi a one czesto sa w idealnym stanie ;-)

reklama
Do góry