Dziunka - niestety siedząc w foteliku, kopała nogami, bo miała zamontowane DVD na wprost... możliwe, że trzeba by było zamontować gdzieś w górze... ale zestaw do montowania był właśnie na tyłach fotela przedniego.. a pod skosem jakoś nie bardzo... Teraz zrobiliśmy rewolucję w jeździe i ja siedzę z tyłu ze starszą bawimy się razem... myślę, że można nawet by było przenośny stolik z ikei kupić i malować.... są zgadywanki z czuczu ale dla dzieci między 2-3 rokiem życia..
reklama
Dziewczyny nieglugo mnie szlag trafi!!!! Ciagle cos mi sie psuje. Tym razem poszedl mi ekran w laptopie i mam podlaczony pod maly telewizor laptopa teraz zeby cos widziec... masakra.... ciagle cos musze kupowac a na co nie mam przeznaczonej zadnej kasy :-(
witaj w klubie.ja juz od roku tak korzystam z laptopa, bo nowy ekran najtanszy to £80 i trzeba samemu wymienic, a to troche skomplikowane.kupilabym nowy laptop,ale to duzo kasy,a ten jest dosc dobry i ma nieco ponad rok, wiec sie mecze na razie
agrafka80
Fanka BB :)
Posciel jeszcze nie przyszla, a idzie poczta. Mam nadzieje ze dojdzie na roczek bo to czesc prezentu tejsciowej hihihi, chce jupic jeszcze hustawke ale maja mi ja jutro sprowadzic
Martolinka to link prosze bardzo: DREWEX posciel dziecięca 2 częściowa - poszewki (1287901514) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny a czy któraś z was ma może jakąś pościel zdodatkiem satyny - dla dzieci ? bo ja mam drewexu "marzyciel" ale wydaje mi się strasznie szorstka i twarda. Nasza dorosła pościel z Jyska jest dużo bardziej miękka :/
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Etna super ta pościel
nie wiem , czy damy radę teraz młodemu kupić sanki o których marzymy , więc ewentualnie pościel dosatnie 
dziubasek08
Fanka BB :)
ta pościel z drewexu też mi się bardzo podoba, myślę, że najmłodszemu rożek od nich kupię 
E
etna36
Gość
posciel doszla uffffff, śliczna mogły byc bardziej "mocniejsze" kolory, ale i tak ok!!! Ja po prostu lubie wyraziste, ale podoba mi się. Ja kupilam bez rożka bo u nas sie nie sprawdza
A to prezent od nas dla Pawła

a tro link: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90078848
Dzisiaj bylismy kupic, dokupilismy tez do prezentu tejsciowej duza pilke:
Dalismy za nią w Realu 37zl
A to prezent od nas dla Pawła

a tro link: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90078848
Dzisiaj bylismy kupic, dokupilismy tez do prezentu tejsciowej duza pilke:

Dalismy za nią w Realu 37zl
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez chciałam kupić ten tunel i do tego namiot Igloo też z Ikei ale niestety Konrad nie chciał do nich wchodzić. Chyba z 15 min. próbowałam go w Ikei zachęcic do wejścia w tunel i namiot ale bez skutku więc póki co odpuściłam. Ciekawa jestem czy u Ciebie sie sprawdzi...
reklama
E
etna36
Gość
No właśnie ja wiedziałam, ze Twoim chłopcy szaleje więc chciałam się skusić na zakup. Niestety Konrad zero zainteresowania... Może jak będzie starszy...
a moze w domu by inaczej zareagowal na ten tunel niz w sklepie, ja mysle ze dobre jest to ze dlugosc tunelu mozna sobie samemu regulowac i na poczatek krotkie przejscie na zachete, ale poopowiadam wniedziele