reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka - niestety siedząc w foteliku, kopała nogami, bo miała zamontowane DVD na wprost... możliwe, że trzeba by było zamontować gdzieś w górze... ale zestaw do montowania był właśnie na tyłach fotela przedniego.. a pod skosem jakoś nie bardzo... Teraz zrobiliśmy rewolucję w jeździe i ja siedzę z tyłu ze starszą bawimy się razem... myślę, że można nawet by było przenośny stolik z ikei kupić i malować.... są zgadywanki z czuczu ale dla dzieci między 2-3 rokiem życia..

reklama
Dziewczyny nieglugo mnie szlag trafi!!!! Ciagle cos mi sie psuje. Tym razem poszedl mi ekran w laptopie i mam podlaczony pod maly telewizor laptopa teraz zeby cos widziec... masakra.... ciagle cos musze kupowac a na co nie mam przeznaczonej zadnej kasy :-(

witaj w klubie.ja juz od roku tak korzystam z laptopa, bo nowy ekran najtanszy to £80 i trzeba samemu wymienic, a to troche skomplikowane.kupilabym nowy laptop,ale to duzo kasy,a ten jest dosc dobry i ma nieco ponad rok, wiec sie mecze na razie

Posciel jeszcze nie przyszla, a idzie poczta. Mam nadzieje ze dojdzie na roczek bo to czesc prezentu tejsciowej hihihi, chce jupic jeszcze hustawke ale maja mi ja jutro sprowadzic
Martolinka to link prosze bardzo: DREWEX posciel dziecięca 2 częściowa - poszewki (1287901514) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny a czy któraś z was ma może jakąś pościel zdodatkiem satyny - dla dzieci ? bo ja mam drewexu "marzyciel" ale wydaje mi się strasznie szorstka i twarda. Nasza dorosła pościel z Jyska jest dużo bardziej miękka :/

posciel doszla uffffff, śliczna mogły byc bardziej "mocniejsze" kolory, ale i tak ok!!! Ja po prostu lubie wyraziste, ale podoba mi się. Ja kupilam bez rożka bo u nas sie nie sprawdza

A to prezent od nas dla Pawła

a tro link: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90078848
Dzisiaj bylismy kupic, dokupilismy tez do prezentu tejsciowej duza pilke:
pilka-do-fitness-i-rehabilitacji-hs-75cm.jpg

Dalismy za nią w Realu 37zl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez chciałam kupić ten tunel i do tego namiot Igloo też z Ikei ale niestety Konrad nie chciał do nich wchodzić. Chyba z 15 min. próbowałam go w Ikei zachęcic do wejścia w tunel i namiot ale bez skutku więc póki co odpuściłam. Ciekawa jestem czy u Ciebie sie sprawdzi...

moi chłopcy bardzo chętnie w tunelu szaleja a do namiotu chodza sobie polezec i sie poprzytulać (igloo pelne jest pluszaków)

No właśnie ja wiedziałam, ze Twoim chłopcy szaleje więc chciałam się skusić na zakup. Niestety Konrad zero zainteresowania... Może jak będzie starszy...

reklama
No właśnie ja wiedziałam, ze Twoim chłopcy szaleje więc chciałam się skusić na zakup. Niestety Konrad zero zainteresowania... Może jak będzie starszy...

a moze w domu by inaczej zareagowal na ten tunel niz w sklepie, ja mysle ze dobre jest to ze dlugosc tunelu mozna sobie samemu regulowac i na poczatek krotkie przejscie na zachete, ale poopowiadam wniedziele :)

Do góry