reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Oj.. od nas również :)
Mimo iż spóźnione.. robota w domku już prawie skończona, nie licząc malowań etc, teraz jak przyjdzie @ czas brać się do działania :D

I od nas chociaż spóźnione :-D Obyś miała z niego dużą pociechę :-D

LILITH - to super :tak: A może @ nie przylezie? :-)

A ja się turlam jak baryłka :-p Odebrałam dzisiaj wyniki Anty-HBs i mam wynik : > 200 :-p To znaczy ze u mnie sczepienie przyniosło rezultaty bo M był szczepiony i w zeszłym roku wyszło mu 0 przeciwciał :sorry: A że pracuje w szpitalu gdzie jest narażony na zakażenie to musieli go doszczepiać. Dzisiaj się śmiał żebym się z nim podzieliła bo ja mam mnóstwo a on prawie wcale a norma jest chyba powyżej 10 o ile pamiętam :-D

Sol, dobrze, że wynik w porządku :) ja się nie znam na tym zupełnie :D
A czy @ przyjdzie, czy też nie, to się zobaczy :D To mój pierwszy zupełnie na luzie cykl, gdyby nie BB i ff to zapomniałabym który mam dzień cyklu, choć i tak juz było podczas przeprowadzki, że tylko szybko temperature wpisywałam ne patrząc nawet na dzień :D I powiem, że bardzo mi się to podoba :)

LIL - Gwiazdce chyba chodziło o ten luzzzzzzzzz :-D Nie no ważne żeby się nie nakręcać jak katarynka na ciążę bo można sobie ziazi na psychice takim czymś zrobić :-) Więc gratuluję podejścia :-D
A co do wyników - im wyższy w tym przypadku tym lepszy :-D A mój wyszedł ponad skalę wiec jest ekstra :-D

Poszalałam dzisiaj ze sprzątaniem i teraz kwiczę a Emila mi dokucza :-( Pewnie jutro gin mnie opierdzieli na wizycie za znęcanie się nad nienarodzonym dzieckiem :-p Jakby ona się nade mną nie znęcała wbijając mi pięty pod żebra :dry:

Za to się pochwalę - kupiłam mojemu dziecięciu prezent pod choinkę
ZÓŁW MAGICZNE KONSTELACJE Lampka Projektor HIT ! (1324768600) - Aukcje internetowe Allegro
Marnie u nas z kasą wiec tak skromnie, a po za tym i tak dostanie masę prezentów od wszystkich to się nie będę wykosztowywała :-p Straszne ale prawdziwe :sorry: Po za tym nie liczy się ile kasy się wydało a jakość prezentu a ona uwielbia gwiazdki :-D
A nie mamy kasy bo kupiliśmy Emilii taki prezent powitalny
Promocja FIRST YEARS Kolyska Lozeczko SAMA KOLYSZE (1300939115) - Aukcje internetowe Allegro

No to się popisałam :-p

Witam.
Ja mam takie pytanie... bo ze mną to jest tak miałam miesiączke dwa razy w życiu i teraz jej nie mam... rok temu brałam tabletki na wzrost piersi i po dwóch miesiącach dostałam okres... czy to możliwe, że przez te tabletki dostałam??
A i czy pjest szansa, że jak zacznę brać hormony to zajdę w ciąże ??

Pozdrawiam

Per aspera ad astra

reklama
Do góry