Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
sto lat dla skarba!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Obyś miała z niego dużą pociechę 
A może @ nie przylezie? :-)
Odebrałam dzisiaj wyniki Anty-HBs i mam wynik : > 200
To znaczy ze u mnie sczepienie przyniosło rezultaty bo M był szczepiony i w zeszłym roku wyszło mu 0 przeciwciał
A że pracuje w szpitalu gdzie jest narażony na zakażenie to musieli go doszczepiać. Dzisiaj się śmiał żebym się z nim podzieliła bo ja mam mnóstwo a on prawie wcale a norma jest chyba powyżej 10 o ile pamiętam 
Nie no ważne żeby się nie nakręcać jak katarynka na ciążę bo można sobie ziazi na psychice takim czymś zrobić :-) Więc gratuluję podejścia
A mój wyszedł ponad skalę wiec jest ekstra 
Jakby ona się nade mną nie znęcała wbijając mi pięty pod żebra 
Straszne ale prawdziwe
Po za tym nie liczy się ile kasy się wydało a jakość prezentu a ona uwielbia gwiazdki