reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry:-)
U nas zimno,ale tak fajnie,bez wiatru,deszczu,chmur (póki co;-)).Fajnie się tak z rana przemrozić troszkę:tak:Ja to w ogóle zimnolubna jestem:-)

Pauletta gratulacje dla Zuzanki i powodzenia dla Wiktorka:tak:
Sandrulińska:sorry:Łosz matko z córką,co Wy?!:szok::-D:-D
Tichonek nie ma sie co strachac, ja na pierwsza wizyte pojechalam sama bo maz pracowal, kolezanek zabardzo tu nie mam, ale dalam rade, koniec jezyka za przewodnika,chociaz rewelacyjnie to nie gadam po angielsku, wszyscy sa bardzo mili i sluza pomoca.
Ale mnie nie o to chodzi,ze sobie nie poradzę bo po moich wizytach u endokrynologa w szpitalu już wiem,że dałabym sobie jakoś radę,zresztą mój P jedzie ze mną:tak:Ja się martwię czy z dzidzią wszystko w porządku:sorry:Pewnie pół nocy już nie będę spała:sorry:
A z moim J problem niemiłosierny-urodzinki 18go grudnia
O tak,ten 18 grudnia:-p:-)
witam, ja tez chetna z familia na ten botanic garden jesli ktos mnie jeszcze pamieta:-(
Ale kochana,jak to-jeśli ktoś mnie jeszcze pamięta?Tu proszę czytać:
anineczko-mam nadzieje, ze sandrula, wiesienka, dyta,margarita a moze mamy z Galway i nie tylko sie jeszcze skusza???
:-):tak:
Tichonek Misia Biola moze i wy macie jakies zdjecia brzuszkow???Co?? I moze sie nimi pochwalicie:-pWiecie zeby nie bylo ze ja jakas zwichnieta ale uwazam ze kobieta w ciazy jest poprostu piekna i tyle.:tak:
Mówisz i masz:tak:
Zdjęcie z wczoraj:tak:Brzuszek jak brzuszek ale patrzcie na ten cyc:zawstydzona/y::-D
O dupie nie wspomnę:zawstydzona/y:
To się nacytowałam z rana:sorry:

Załączniki

• 14 tydzień.jpg
    14 tydzień.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 71
Witam laseczki
Lubiczanko oczywiscie że o twoich:))
Tichonek noładnie brzusio rośnie:)
Pauletta dobre wiescie gratuluje , no i jak posucha była?:)
Misia to widzimy sie dzis po 15:)
Ja Oliviera odwiozłam, zrobiłam zakupki, teraz szybka kawka i jade dalej z CV:)
Co do prezentów to mam kilka upatrzonych , ale zastanawiam sie bo ostatnio Oli ma jakis bunt, i ma kare wszystkie ciufcie mu schowałam wiec jak zobacze poprawe to moze kupie mu te prezenty will see. A czuje ze jak mu teraz popuszcze to mi sie dziecko rozbestwi nie do opanowania:/
No nic miłego dnia słoneczko wyszło wiec lece w teren:)

hej Wam!
Alez zimno:szok:Jak mnie wkurzaja te irlandzkie chaty:wściekła/y:Nie wiem gdzie oni maja glowe zeby tak je budowac:no:Juz sie nie moge doczekac az malej pokoj ociepla,bo na razie przed spaniem musze grzejnik jej wlaczac bo 16stopni mimo wlaczonego pieca:baffled:kaloryfer ma na scianie zaraz przy drzwiach:confused2:
W PL w zime zawsze sie z krotkim rekawkiem w domu chodzilo:eek:ehhh..teskni mi sie :baffled:

U nas tez pobudka o 6tej:eek:

Poczytalam was ale ze bylo to z godzine temu to nie pamietam,co komu:sorry::no:
milego dnia!

helloł

czy ja juz pisałam,ze doba dla mnie to mało:confused2: ale gdyby jednak miała więcej h to bym padła na twarz totalnie. Mało tego Niki jak tylko zobaczy ze nikogo przy laptopie nie ma to...sru i nie odgonisz jej.Znaczy jak nie jak tak :cool2: tyle,ze ją pozniej pol wsi słyszy:confused2:

sandrulińska :eek: to było smieszne do czasu az doczytałam,ze Twoja córcia słyszy "coś'..swoją drogą skąd ona wie jaki dzwięk wydają skrzydła nietoperza?:eek:

lubiczanko mordko Ty moja:-p:-D juz za parę dni za dni pare ....;-) ale widze,ze lajcik takze spoko:-D

pauletta bravo dla Zuzki- teraz sie zacznie dopiero jazda:confused2::-D no i oczywiscie gratuluje Wiktorkowego przedszkola:tak: i tak jak lubiczanka napisała- bierz poki chłopu się chce :rolleyes2::-D

andzulinko faktem jest,ze widziałam Cie w "przelocie" ,ale.. jednak zapamietałam:-p i sie pytam teraz- ze co robisz?? bo chyba mi się osoby jednak spięły :confused2::-D

Tichonku jak sie ciesze,ze se kurtałke kupiłaś ;-) i ze sie czujesz tak jak się czujesz:tak: i cos Ci napisac musze.... nie leć do PL:-( normlanie niby nie widzimy sie czesto jednak wiem ,ze se tu jesteś a tak... i to m-c prawie- ocipiałaś :confused2: No ale ze względu na Radka troszkę Ci odpuszczam:-p

anineczko hał ar ju? end jor family?

wisienko kimkolwiek jesteś nie smutaj- rozgosc sie i pisz czesciej :-D:-D:-D cmok;-)

taaa Niki znow ma katar- znaczy tydzien jest ok i next tydzien katar- i tak w kółko. Ale nie stresujmy sie. Jednak mnie dziś w nosie tez coś kręci- jednak nie dam się:-)

A co do tego Botanika to.. jeszcze nie wiem.Wszytsko zmienia sie z dnia na dzien takze...

no wlasnie zapomnialam napisac pauletta super, ze wiktorek dostal sie do tego przedszkola!:tak:
margaritta tez mnie to dziwi skąd ona wie?:eek: no cóż mam nadzieje, ze tu nie straszy:confused2:
tichonek e j no co chcesz latynoska dupcia:-p marzenie każdej babeczki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tichonek-no ślicznie wyglądasz:)ja też lubię kobiety w ciąży-taki rozkoszny widok:)))
Sandrulińska-przypomniało mi się,że dziś rano Dadzia zbiega z góry z krzykiem,bo widziała pana z rogami w kapciach-była tak przerażona,że do kibelka nie chciała pójść-wszędzie światła pozapalała,drzwi pootwierane:/
Pauletta-a no właśnie-jeszcze gratki dla Zuzi-zuha naszego i cieszę się z Wami z postępów w sprawie Wiktorka:)
Kamcia-dobrze mówisz!Trzymaj swe dziecię w ryzach;)
Madbebe-bidulko...niech się wreszcie wezmą za tę chatę!!!!!!!!!!!!!!
Margaritta-nie poddawaj się choróbsku!!!!!Ściskam:*

Ostatnia edycja:
Tichonek-no ślicznie wyglądasz:)ja też lubię kobiety w ciąży-taki rozkoszny widok:)))
Sandrulińska-przypomniało mi się,że dziś rano Dadzia zbiega z góry z krzykiem,bo widziała pana z rogami w kapciach-była tak przerażona,że do kibelka nie chciała pójść-wszędzie światła pozapalała,drzwi pootwierane:/
Szczególnie po twarzy,co?:-D:-D:-D
A Twoja Dadzia to w ogóle czasem mnie przeraża swoimi wizjami:szok:

reklama
tichonkowa nie widzialam posta Twego i se mysle o czym one mi tu :eek: ale juz nadrobilam- jaki piekny domek dla fasolinki:cool2:

madbebe i ja zachodze w głowe jak oni to budują:confused2: a ze ja mam stare okna to i firanki zyją własnym zyciem:sorry:

ja w sumie zajrzałam tylko na chwilkę - lecę na kursik jak na wtorek przystało;-)

tymczasem

Do góry