S
sandrulińska
Gość
najdziwniejsze , że hanka od kilku dni chodzi i powtarza , że słyszy dzwiek skrzydeł nietoperza!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najdziwniejsze , że hanka od kilku dni chodzi i powtarza , że słyszy dzwiek skrzydeł nietoperza!![]()
Ale mnie nie o to chodzi,ze sobie nie poradzę bo po moich wizytach u endokrynologa w szpitalu już wiem,że dałabym sobie jakoś radę,zresztą mój P jedzie ze mnąTichonek nie ma sie co strachac, ja na pierwsza wizyte pojechalam sama bo maz pracowal, kolezanek zabardzo tu nie mam, ale dalam rade, koniec jezyka za przewodnika,chociaz rewelacyjnie to nie gadam po angielsku, wszyscy sa bardzo mili i sluza pomoca.
O tak,ten 18 grudniaA z moim J problem niemiłosierny-urodzinki 18go grudnia
Ale kochana,jak to-jeśli ktoś mnie jeszcze pamięta?Tu proszę czytać:witam, ja tez chetna z familia na ten botanic garden jesli ktos mnie jeszcze pamieta:-(
:-)anineczko-mam nadzieje, ze sandrula, wiesienka, dyta,margarita a moze mamy z Galway i nie tylko sie jeszcze skusza???
Mówisz i maszTichonek Misia Biola moze i wy macie jakies zdjecia brzuszkow???Co?? I moze sie nimi pochwalicieWiecie zeby nie bylo ze ja jakas zwichnieta ale uwazam ze kobieta w ciazy jest poprostu piekna i tyle.
![]()
Szczególnie po twarzy,co?Tichonek-no ślicznie wyglądaszja też lubię kobiety w ciąży-taki rozkoszny widok
))
Sandrulińska-przypomniało mi się,że dziś rano Dadzia zbiega z góry z krzykiem,bo widziała pana z rogami w kapciach-była tak przerażona,że do kibelka nie chciała pójść-wszędzie światła pozapalała,drzwi pootwierane:/