reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

gra planszowa jest dobrym pomysłem. Zwlaszcza żebyśmy mogli wszyscy pograć. I wymyślilismy teraz z A. kuchnię z garnuszkami.
Ksiązki dla Michasia raczej odpadaja, bo mamy książek multum. Normą u nas jest cotygodniowy wypad do ksiegarni i każdy wychodzi z przynajmniej jednym łupem. Do tego babcia bibliotekarka regularnie nas zaopatruje w nowości, więc spokojnie sami moglibysmy księgarnie otworzyć, a przynajmniej bibliotekę. Rok temu liczyłam - było 170 samych dziecięcych. Myslę, że teraz jest spokojnie 2 razy tyle

reklama
bo uważają, ze to a być prezent dla dziecka i dziecku zrobic przyjemność a praktyczna rzecz nie sprawi mu przyjemności
kasa fajna
największy mam problem z michasiem. Pojęcia nie mam co mu kupić :/

największy mam problem z michasiem. Pojęcia nie mam co mu kupić :/

kilolku a instrumenty jakieś macie ? chyba też w LIDLu byly takie zestawy cymbałki, tamburyn, trójką, w sumie chyba 8 elementów...

ja sama juz nie mam pomysłów dla Alicji, miałam kupic kubusia opowiadacza, ale jednak nie kupuje - dostanie moze na 1,5 roczku.

no mamy flety, dzwonki chromatyczne, bębenek jakies grzechotki. Michaś nie bardzo lubi grac on woli tańczyć :D

mam nie lada problem. Musze wybrac dla chłopców po 3 zabawki od Mikołaja. Dziadkowie, prababcia i wujek stwierdziili,z e oni nie wiedzą zebym ja zdecydowała. ALe oni zabawek mają w brud. Dopiero co urodziny były. Ledwo się chalupa domyka. A tu znowu zabawki. Ale niestety o niczym innym nie chcą słyszeć. A tyle rzeczy praktycnzych by się przydąlo...
no i nei wiem co z tymi zabawkami. Na razie wymyśliłam dla Kuby polane zoo lego duplo, bo widzial w gazetce i jęczał by mu kupić. Pomożecie mi coś?

Ilonko ja mysle ze moze dla Kuby zestaw ciastoliny play-doh np lodziarnie? chyba ze sie boisz ze zje ;P albo wlasnie jakas planszówke tzn widzialam np małpki albo słonik co wypuszcza cos tam i tzreba łapac :) a dla michasia telefon ten co ja dla pawla?? chyba ze taki juz masz; P

reklama
Do góry