reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

agrafka ja tez kupowalam w Black Red White na targówku posciele andrpolu :) jakos super :)
a nie lepiej Wam z mężem jednej dużej kołdry kupic, wtedy kłopotu z poscielami nie bedzie. No chyba ze sobie zabieracie w nocy :)

No właśnie wygodniej nam pod dwiema bo mamy zupełnie różne kołdry i nie możemy sie zgodzić na jedną "strukturę" :). Poza tym Alutka śpi między nami większość nocy, a ona kołdry nienawidzi :)

reklama
Ula - śliczna posciel, czekam na zdjecie sypialni po zmianie

Potwierdzam - satyna bawełniana jest świetna, Zuzi kupiłam i wcale nie jest sliska,

no dzieki dziewczyny :-)
Ula juz sie "zakochalam" we wzorach hehe i widze maja na moj rozmiar kolderki 220/200cm...

Ula sliczna ta posciel :)

tez zamierzam teraz kupic posciel, "stare" juz mi sie znudzily ;)
a co najwazniejsze to sobie lozko musimy kupic bo nam sie rozwalilo ;( jakies liche bylo czy cos...tzn da sie na nim spac ale i tak chce nowe ;)

reklama
Do góry