reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

Mnie odpowiada coś takiego jak ta lista Marcowych Mamuś. Bez tabelek, kombinowania, normalny post który można szybko zedytować i dopisać ewentualne zmiany. Jak napisze się do małą czcionką to wszystko się fajnie zmieści.

*Miłka* - 31 lat - Katowice - 13.10.2011 - Chłopiec
*Miłka* - 31 lat - Katowice - 13.10.2011 - Dziewczynka

Prosto, bez udziwnień i na temat :-)

popieram!!!! po co od razu pitolić sie z tabelką!!!
już wcześniej pisalam,że wystarczy zwykła lista - bez cudów!

pisze jeszcze tu,zebyś Asioenk nie przeoczyła mojego posta:)

jak to zablokowana ?? znaczy bez komentarzy ?? jezeli tak to napewno , bo tam ma byc tylko lista , a nie dyskusja :)

Asionek,a precież w tym wątku "lista mam" to tylko będziesz edytowac swojego pierwszego posta,ktory zawsze będzie na pierwszej stornie wątku....a wszelkie zmiany to chyba dziewczyny beda pisać w tym wątku pod tabela?? no chyba że sobie życzysz na priv wszelkie zmiany??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zmiany pozniej to juz na Pw wolalabym , bo bedzie syf na watku i do tego mozna latwo cos przeoczyc

a jak juz sie rozpakowywac zaczniemy to sie zrobi nowa tabelke , a nie bedziemy sie bawic w edycje calej poprzedniej :)

Anulka zobacze jeszcze jak mi latwiej i czytelniej bedzie :)
jedno od drugiego nie rozni sie za bardzo wiec chyba bedzie oki :)
jutro pokombinuje i poustawiam datami bedzie nam latwiej sie polapac :)

na dane do tabelki czekam ostatecznie do poniedzialku
osoby , ktore udzielaja sie , a nie podaly i nie podadza danych nie beda wpisane , bo odbieram to jako niechec do takich zabaw i nie bede sie narzucac :) a wyjasnienia ani na forum ani na PW nie dostalam ... pisze to tutaj zeby kazda z was miala w to wglad i nie bylo pozniej niepotrzebnych pretensji i nieporozumien !!
aha do tabelki beda zapisywane oczywiscie nowe mamusie pazdziernikowe o ile takie sie pojawia i bede chcialy zostac z nami :)

mi sie podoba tableka nr 1 i propozycja milki :-)
podziwiam za zaangazowanie :-)
a czy kolejnosc bedzie planowanymi datami porodow, czy alfabetycznie po nicku??

ankieta to dobry pomysl - klikasz w odp - a to nie zajmuje duzo czasu :-)

Dziewczyny zróbcie listę z tego co macie, i zaznaczcie, że jak kogoś na liście nie ma to ma wysłać do którejś z Was PW.

Trzeba wziąć pod uwagę, że są w śród nas mamy pracujące, zabiegane itepe. które nie mają czasu na bieżące śledzenie wątku i to ich nie dyskwalifikuję do dopisania na listę później :-)

zrobic liste z tylu dizewczyn ile jest a reszte olać!!!!!
skoro reszta olewa prośby modema,to bez jaj na błagać przeciez nie bedziemy:no:

reklama
jestem za propozycją Miłki. Wersja tekstowa jest czytelna i prosta do nanoszenia zmian i dodatkowych informacji
Tabelka którą wcześniej proponowałą (zdaje się) Asionek, jest też ok. Ale z tego co pisała to wymaga większej ilości pracy... zamiany na pdf itp... a po co sobie komplikować życie ;)

Do góry