reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
No sluchajcie jedna wielka sciema, choc wieczorem w babies'r'us kupilam 3 sliczne spiszki po 6 dolarow kazdy, no i corcia wydebila wozek dla lalki za 9 dolarow. Ale zato znalazlam cos fajnego, moze juz o tym slyszalyscie a moze nie-tutaj zamiast tych ochraniaczy na szczebelki w lozku poleca sie teraz "oddychajace ochraniacze". Poniewaz w zeszlym roku 27 noworodkow sie udusilo o ochraniacz to zakazali ich produkcji. Teraz sa takie:
BreathableBaby Breathable Safer Bumper - Fits All Cribs - Sage - BreathableBaby - Babies "R" Us
oczywiscie wzorow i kolorow jest duzo, ale najwazniejszy ten material-on jest w takie dziurki, ze nawet jak dzidzia wyladuje na tym buzka to sie nie udsi.

iza szkoda że te zakupy okazały się niewypałem...a co do naklejek na ścianę to jestem nimi zachwycona:-) i chyba też sobie jakąś sprawię;-)

Jesli chodzi o naklejki na sciane to mam w pokoju corci-bardzo fajna rzecz, bo juz 2 razy zmienialam, jak jej sie znudzi jakis motyw lub podniszczy to latwo mozna zmienic. Nie sa zbyt drogie (u nas 15-20 dolarow) a pokoik wyglada wesolo i sympatycznie.

U nas Warszawie w sobote otworzyli Toys R Us - bylismy na otwarciu - tłumyyyy ale dostalismy pare gadzetów za free piłki, smycze, naklejki itp. Ceny niestety dosc wysokie - jak dla mnie.
Taniej juz jest w smyku.
:crazy:Ja znam ten sklep z Niemiec - ale tam to jest taki duzy jak np. Ikea - pewnie w USA tez tak jest :)

Moja córka szaleje na punkcie Monster High - w Toy's R US był fajny wybór tych lalek!:-)

Toys'r'us to ulubiony sklep mojej corki, chodzimy tam co najmniej raz na 2 tygodnie poogladac rozne rzeczy, jest ogromny, kupic mozna wszystko od zabawek, ciuszkow, po meble, hustawki i rowery normalnie wszystko maja. Ceny takie powiedzialabym srednie lub srednio-wysokie ale np. te lalki monster high maja u nas po 15 dolarow, akurat kupowalam dla siostrzenicy pod choinke wiec sie orientuje. Dostanie frankensteina :-D chcialam jeszcze koszulke dokupic albo cos do ubrania ale ta amerykanska dzicz wykupila caly sklep na tych niby przecenach piatkowych :shocked2:

Wcześniej czytałam coś o kojcu motherhood i musze powiedzieć dziewczyny, że mam go od 2 tygodniu i spisuje sie świetnie. Przyda sie do karmienia maluszka a teraz naprawdę odciąża plecy i daje spać przez całą noc!

Toys'r'us to ulubiony sklep mojej corki, chodzimy tam co najmniej raz na 2 tygodnie poogladac rozne rzeczy, jest ogromny, kupic mozna wszystko od zabawek, ciuszkow, po meble, hustawki i rowery normalnie wszystko maja. Ceny takie powiedzialabym srednie lub srednio-wysokie ale np. te lalki monster high maja u nas po 15 dolarow, akurat kupowalam dla siostrzenicy pod choinke wiec sie orientuje. Dostanie frankensteina :-D chcialam jeszcze koszulke dokupic albo cos do ubrania ale ta amerykanska dzicz wykupila caly sklep na tych niby przecenach piatkowych :shocked2:

Ja zamówiłam mojej małej Monster High na allegro - lalki bede szły aż z USA :)
U was jest fajnieszy wybór tych laleczek.
Ja tez zostałam fanką Monster High hehehe :) A moja ulubiona to własnie Frankie Stein :)

A tak na marginesie dziewczyny w Auchan w piatek 02.12 jest -20% na wszystkie zabawki!!! Od godz. 18.00-22.00

reklama
Do góry