martolinka
Mama i nie tylko :-)
Iza może dziś uda Ci się coś upolować

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wcześniej czytałam coś o kojcu motherhood i musze powiedzieć dziewczyny, że mam go od 2 tygodniu i spisuje sie świetnie. Przyda sie do karmienia maluszka a teraz naprawdę odciąża plecy i daje spać przez całą noc!
Toys'r'us to ulubiony sklep mojej corki, chodzimy tam co najmniej raz na 2 tygodnie poogladac rozne rzeczy, jest ogromny, kupic mozna wszystko od zabawek, ciuszkow, po meble, hustawki i rowery normalnie wszystko maja. Ceny takie powiedzialabym srednie lub srednio-wysokie ale np. te lalki monster high maja u nas po 15 dolarow, akurat kupowalam dla siostrzenicy pod choinke wiec sie orientuje. Dostanie frankensteinachcialam jeszcze koszulke dokupic albo cos do ubrania ale ta amerykanska dzicz wykupila caly sklep na tych niby przecenach piatkowych
![]()