reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

A co z nasza waga?

no tak tak Madzik a do mnie monsz też tak niby pieszczotliwie zaczął mówić moj słoniku malutki....więc cos ich chyba łączy...:laugh2:

reklama
Ja od pierwszej wizyty przytyłam coś koło 5 kg, ale dokładniej powiem, jak mnie lekarka zważy, bo jej waga mi się bardziej podoba (pokazuje co najmniej 1kg mniej niż moja:-D ). A ludzie, którzy mnie teraz nie widzieli ze 2 tygodnie robią na mój widok dziwne miny :szok: - brzuszek podskoczył i to nieźle:laugh2: . Wszelkie "wielorybku", "kuleczko" i "grubasku" są jak najbardziej na miejscu:tak:

A ja mam 128 w brzuszku !!!!
PRZED CIAZA NIE MIAŁAM BRZUCHA ALE OD SAMEGO POCZATKU CIAZY BYŁO U MNIE WIDAC ZE JESTEM.POSZŁO MI W BRZUCH TYLKO TE 8 KG . LUDZIE KTOZY NIE WIEDZA KIEDY RODZE MYSLA ZE NIEŁUGO I PYTAJA KIEDY
A JA NA TO W LUTYM NA TO ONI (WSZYSCY- JAKGY SIE ZMOWILI) ALE DWOJE (CZYT. BLIZNIAKI )JA NIE JEDNO

u mnie w tym temacie bez zmian + 6 kg.

a brzucha jeszcze nie mierzylam. wiec nie wiem ile. ale ostatnio wyaje mi sie ze nie rosnie. chyba przywyklam do niego ;-)

ja u gin bede 13-go (tym razem nie piatek, wiec moze nie zrobie sobie znowu jakiejs krzywdy) .. poki co wazylam sie u tescia i przez ostatni miesiac przybylo mi 2 kg, czyli książkowe 0.5 na tydzien. a ogolnie to bedzie juz jakies 7.5 kg .. nawet nie tak źle a brzuszek mi niezły wyskoczył.. i ciągle glaszcze moją piłeczke. Ciekawa jestem ile jeszcze przytyje... ale jestesmy w o tyle kiepskiej sytuacje ze mamy święta na swojej drodze i ja napewno skorzystam z tych wszystkich pyszności... odżałuje te dodatkowe kilogramy :)

Ja dopiero za tydzien w piatek ide do ginki i mnie zwazy ale cos czuje ze tym razie dobrych pare kilo bedzie do przodu bo sie poszerzylam nie tylko w brzuszku ale calym obwodzie ze tak powiem:zawstydzona/y:

ja mam wizytę dopiero pod koniec listpoada wieć moja waga do tego czasu niech pozostanie jedną wielka abstrakcją;-) :-p :dry:

reklama
65 kg czyli 4 na plusie od pierwszej wizyty. A w obwodzie wczoraj było 96 cm. Jestem z siebie dumna ;-)
Ale i tak robi mi się niewygodnie. Najbardziej nie lubię zakładać skarpetek, najłatwiej mi to robić na stojąco, na siedząco muszę strasznie wykrzywiać nogę :-)

Do góry